خودکفایی سه هزار و ۸۰۰ خانوار مددجوی کمیته امداد

سه هزار و ۸۰۰ خانواده عزتمند تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان امسال خودکفا شدند تا بلندای همت مددجویان این نهاد در تبدیل تهدید به فرصت و کسب مهارت ها و اشتغالزایی الگویی برای دیگران باشد.

به گزارش پایگاه خبری امیدرسان، کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان با تحت پوشش قرار دادن ۱۰۴ هزار و ۶۹۴ خانوار نیازمند، همواره سعی در رفع مشکلات و تامین نیازمندی های این مددجویان دارد تا جایی که علاوه بر توجه به سلامت آنان ۲ اولویت مهم مسکن و اشتغال را در دستور کار خود قرار داده است.

طی سال های اخیر علاوه بر اینکه در حوزه مسکن مددجویان اقدامات قابل توجهی شده است است موضوع اشتغال مددجویان این نهاد تا حدی مورد توجه قرار گرفته است که در این راستا امسال سه هزار و ۸۰۰ خانوار تحت پوشش، با کسب شرایط لازم به خودکفایی رسیدند و در برخی موارد این مددجویان هم توانستند با کارآفرینی و اشتغالزایی، الگویی مناسب برای دیگر مددجویان باشند.

این در حالی است که سال گذشته نیز سه هزار و ۵۰۰ خانوار عزتمند تحت پوشش این نهاد به خودکفایی رسیدند و توانستند با کسب مهارت و توانمندی به مرحله اشتغال پایدار برسند.

اکنون ۲۲۸ هزار و ۶۲۴ نفر از جمعیت لرستان تحت پوشش کمیته امداد هستند که از این تعداد ۱۴۸ هزار و ۷۲۰ نفر زن هستند و این نهاد تلاش می کند با آموزش مهارت های زندگی و کسب و کار و از طرفی پرداخت تسهیلات، افراد متقاضی و توانمند را برای ورود به بازار کار و اشتغال حمایت کند.

بر این اساس امروز با برگزاری همایش بلندای همت جشن خودکفایی سه هزار و ۸۰۰ خانوار تحت پوشش این نهاد برگزار شد.

محدودیتی برای تخصیص منابع اشتغال مددجویان در لرستان وجود ندارد

قائم مقام کمیته امداد امام خمینی (ره) در این همایش بیان کرد: امروز جشن بزرگ توانمندی سه هزار و ۸۰۰ خانوار غیرتمند مددجویان کمیته امداد لرستان است و باید قدردان آنان باشیم.

جعفر صباغیان با بیان اینکه فلسفه این جشن تقدیر از یاوران اشتغال است افزود: مقام معظم رهبری نیز برتوانمندسازی و اشتغال پایدار با حفظ کرامت انسانی در کمیته امداد تاکید کرده اند بنابراین افرادی که زمینه های اشتغال مددجویان را فراهم کرده اند، بانک های عامل، مسوولان و امدادگران منشا خیر و برکت این حرکت هستند.

وی اظهار داشت: کمیته امداد امام خمینی (ره) ۱۷ برنامه و ۱۲۰ نوع خدمت به مددجویان ارائه می دهد و سیاست اصلی آن توانمندی مددجویان و خروج از حمایت است بنابراین اشتغال در راس این موارد قرار دارد.

وی با تاکید بر اینکه تمام ارکان کمیته امداد مکلف به ایجاد زمینه های اشتغال مددجویان هستند گفت: مسیر اشتغال سه مانع دارد که تلاش می‌شود تمام موانع و محدودیت ها برطرف و از مرکز اشتغال مددجویان لرستان به خوبی حمایت شود.

صباغیان با اشاره به فعالیت صندوق تضمین اشتغال در کمیته امداد تاکید کرد: تضمین بانکی و دریافت تسهیلات با استفاده از صندوق تضمین اشتغال مددجویان این استان حمایت خواهد شد تا معضل اشتغال در لرستان برطرف شود.

وی ادامه داد: لرستان در وضعیت خوبی برای جذب منابع نبوده است بنابراین در راستای رفع موانع طرح های اشتغالزایی این نهاد در مرکز تلاش می شود.

بلندای همت مددجویان لرستانی با خودکفایی سه هزار و ۸۰۰ خانوار

۱۵ میلیارد ریال جهت اشتغالزایی مددجویان لرستان تامین منابع شد

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان نیز گفت: شعار امداد این است اگر فردی دچار اخلال در تعادل اقتصادی شد باید بر اساس تاکیدات دین مبین اسلام برای رسیدن به توانمندی تلاش کند.

جلال شیخ پور افزود: دفتر مرکزی کمیته امداد کشور عنایت ویژه ای به لرستان دارد به نحوی که ۱۵ هزار میلیارد ریال منابع مالی برای استان تامین و امسال چهار هزار و ۲۵۹ مورد فرصت شغلی برای مددجویان کمیته امداد لرستان ایجاد شده است.

وی با اشاره به تامین ۱۱ هزار سری جهیزیه برای مددجویان این نهاد افزود: همچنین یک سال گذشته بیش از پنج هزار واحد مسکونی و امسال یک هزار و ۸۲ واحد مسکن برای مددجویان این نهاد احداث شده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان با اشاره به حمایت این نهاد از ۹۸۰ نخبه مخترع اظهار داشت: همچنین نخبه های ورزشی کسب مدال جهانی داشتند و از برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی به بالندگی رسیدند.

شیخ پور افزود: اشتغال در کمیته امداد با منابع مالی محدود، اثرگذاری بسیاری دارد و همه افراد دخیل در امر خودکفایی سه هزار و ۸۰۰ خانوار لرستان با مسولیت اجتماعی بسیار بالا تلاش کردند.

وی با اشاره به ایجاد حدود ۲۴ هزار فرصت شغلی با اعتباری بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال برای مددجویان استان طی سه سال گذشته گفت: امسال چهار هزار و ۲۵۹ فرصت شغلی با اعتبار بیش از چهار هزار و پنج میلیارد ریال در این استان ایجاد و به منظور مهارت افزایی و ایجاد فرصت های شغلی برای مددجویان این نهاد، ۹ هزار ۴۸۲ مورد آموزش های کسب و کار ارایه شده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان ادامه داد: همچنین در این مدت بیش از ۲۲ هزار طرح اشتغالزایی این نهاد تحت نظارت قرار گرفتند که این فرصت ها در سرفصل های مختلف کشاورزی، دامپروری و صنایع دستی با محوریت زنان بی سرپرست و بدسرپرست اجرایی شد.

شیخ پور ادامه داد: امسال سه هزار و ۶۳۹ مورد فرصت شغلی از طریق اشتغال مستقیم و ۶۲۰ مورد از طریق اشتغال غیرمستقیم، ۹ هزار و ۹۴۰ مورد اشتغال از طریق پرداخت تسهیلات و ۱۴۵ مورد فرصت شغلی از طریق کاریابی ها برای مددجویان این نهاد ایجاد شد.

وی اظهار داشت: در این راستا طی سال گذشته ۱۳ هزار و ۳۶۱ فرصت شغلی با اعتباری بیش از ۹ هزار و ۴۵۰ میلیارد ریال برای مددجویان کمیته امداد این استان فراهم شده است.

بلندای همت مددجویان لرستانی با خودکفایی سه هزار و ۸۰۰ خانوار

اشاعه فرهنگ کار و تلاش در دین اسلام مورد تاکید است

نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد نیز در این همایش، با گرامیداشت میلاد امیرالمومنین امام علی (ع) بیان کرد: به هر میزان امیرالمومنین در زندگی و رفتار و گفتار ما نمایان باشد ولایتمدار هستیم.

حجت الاسلام والمسلمین سید احمد رضا شاهرخی افزود: قداست و مبارکی کمیته امداد امام خمینی(ره) از میزان تلاش این نهاد برای رفع مشکلات محرومان آشکار است و بدون کار و تلاش جامعه به سمت فقر حرکت می کند که فقر مهلک و آسیب زا است.

وی اظهار داشت: در دین اسلام کار توام با تولید، ارزش افزوده و مولد، دارای ارزش است بنابراین باید از مجموعه هایی که در رونق اقتصادی مردم و اشاعه فرهنگ کار و تلاش فعالیت دارند تقدیر و تشکر کرد.

تخصیص ۴۵ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه به اشتغال های خرد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان نیز گفت: امروز جشن خودکفایی سه هزار و ۸۰۰ خانوار تحت پوشش کمیته امداد در حالی برگزار می شود که این افراد با حضور در چرخه اقتصاد یاریگر رفع مشکلات اقتصادی استان شدند.

سیروس ابراهیمی افزود: کمیته امداد پس از ۲۲ روز از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به فرمان امام راحل تاسیس شد و امروز تحصیلکردگان و توفیق یافتگان این نهاد کمتر از متوسط جامعه نیستند.

وی گفت: به برکت انقلاب اسلامی بسیاری از نخبگان، پزشکان، اساتید و کارمند ها در بخش های مختلف از این خانواده ها هستند چراکه کمیته امداد به منظور کاهش فاصله ها در طبقات مختلف ایجاد شد و اقدامات قابل توجهی برای خدمات به این اقشار ارایه کرد.

ابراهیمی با اشاره به ارائه آموزش ها در مناطق محروم و بخش های مورد حمایت گفت: شغل مقدس فقط پشت میز نشینی نیست بنابراین باید برای موفقیت در کار و زندگی، نگاه به شغل را تغییر دهیم و در اشاعه فرهنگ کار در سطح جامعه تلاش کنیم.

وی با اشاره به تلاش امیر المومنین (ع) در نخلستان ها افزود: دوری از سستی، همچنین تلاش و مجاهدت برای رونق اقتصادی در دین اسلام مورد تاکید و ارزشمند است و باید از کاهلی پرهیز کرد.

وی اظهار داشت: از مجموع ۴۵ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه حدود ۱۵ میلیارد ریال در اختیار کمیته امداد است تا با مهارت آموزی مددجویان شاهد جشن خودکفایی همه آنها باشیم.

ابراهیمی با اشاره به پیگیری ها برای تامین منابع افزود: تلاش می شود مددجویان با ایجاد اشتغال های خرد و کارگاه های تولیدی به رونق اقتصادی برسند و کمیته امداد یک گذرگاه باشد.

امیدرسان، رسانه امیدبخش

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا