خبر خوب: بزرگترین نیروگاه سیستان و بلوچستان گازرسانی شد/ بهره‌مندی ۶ شهر و ۳۱ روستا از گاز در یکسال

به گزارش پایگاه خبری امیدرسان، وعده‌های فراوانی درباره گازرسانی به سیستان و بلوچستان در سال‌های اخیر داده شده بود، اما اجرای این وعده‌ها همیشه به نحوی که باید انجام نشد. مردم همچنان در صفوف طولانی منتظر گاز بودند، تا اینکه با توجه ویژه دولت سیزدهم، عملیات گازرسانی به شهرهای مختلف این منطقه با پیشرفت چشمگیری مواجه شد.

سیستان و بلوچستان با مساحتی بالغ بر ۱۸۸ هزار و ۲۲۲ کیلومترمربع که معادل ۱۱.۵ درصد مساحت کشور است و جمعیتی بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر دارد، آخرین استانی است که فاقد شبکه گاز ملی است. این استان از سال ۱۳۸۴ با شروع عملیات گازرسانی از عسلویه و اولین شهر که در سال ۱۳۸۹ به گازرسانی رسید، ایرانشهر بود.

از جمله دستاوردهای این دوره در حوزه گازرسانی، بهره‌برداری از خط انتقال گاز زاهدان به زابل و همچنین از خط انتقال گاز ایرانشهر – پاییزان – خاش و خاش – میرجاوه در آبان ماه سال گذشته بود که به منظور تأمین گاز برای شهرستان‌های خاش، میرجاوه، زابل، هیرمند، نیمروز، زهک و هامون و همچنین صنایع و صنوف فعال در این مناطق انجام شد.

به منظور تسریع در گازرسانی در سطح سیستان و بلوچستان، تصمیم گرفته شد که طرح ضربتی گازرسانی با استفاده از ظرفیت استان‌های مشخص شده در شهرهای مرکزی، غربی، شمالی و جنوبی این استان اجرا شود.

همچنین طرح انتقال گاز از زاهدان به زابل که یکی از آرزوهای دیرینه مردم سیستان بود، جهت تامین گاز شهر زابل و کارخانه سیمان سیستان طراحی و اجرا شده است.

بزرگترین نیروگاه سیستان و بلوچستان هم به گاز متصل شده و بهره‌برداری از آن به عنوان بزرگترین نیروگاه این منطقه از دیگر دستاوردهای این دوره است که باعث صرفه‌جویی در مصرف سوخت مایع و کاهش آلودگی زیست‌محیطی شده است.

به طور کلی، در سال گذشته اقدامات مهمی در زمینه گازرسانی به شهرها و روستاهای سیستان و بلوچستان انجام شده است و با اجرای بیش از یک‌هزار کیلومتر شبکه تغذیه و توزیع، ۶ شهر و ۳۱ روستا گازدار و بیش از ۲۲ هزار مشترک از این انرژی پاک بهره‌مند شده‌اند.

امیدرسان، رسانه امیدبخش

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا