۳۰۰۰ زندانی در سیستان صاحب حرفه و شغل گردیدند

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای با اشاره به تلاش سازمان فنی و حرفه‌ای و اداره کل زندان‌های استان جهت اشتغالزایی و باز اجتماعی شدن زندانیان، گفت: در ۹ ماهه سالجاری، ۲ هزار و ۹۸۹ زندانی در زندان‌های این استان زیر پوشش برنامه‌های مهارت‌آموزی قرار گرفته‌اند.

به گزارش پایگاه خبری امیدرسان، جلیل شهریاری اظهار کرد: این برنامه‌ها شامل ۲۱۳ دوره آموزشی با استفاده از ۸۱ استاندارد آموزشی، در ۶ مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای در زندان‌های سیستان و بلوچستان شامل زاهدان، زابل، خاش، ایرانشهر، سراوان و چابهار برگزار شده است.

وی افزود: از مجموع مهارت‌آموزان، ۴۰۸ نفر زن و ۲ هزار و ۵۸۱ نفر مرد آموزش‌های مهارتی را جهت بازگشت به جامعه فرا گرفته‌اند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان ادامه داد: در میان دوره‌های مهارت‌آموزی ویژه زندانیان استان، رشته برقکاری ساختمان بیشترین استقبال و آموزش را به خود اختصاص داده است.

وی هدف از اجرای این دوره‌ها، را توانمندسازی زندانیان برای بازگشت به جامعه و کاهش آسیب‌های اجتماعی در سیستان و بلوچستان عنوان کرد و گفت: برنامه‌های آموزشی با همکاری اداره‌کل زندان‌های استان و مربیان حرفه‌ای به‌صورت متمرکز اجرا می‌شود.

شهریاری بیان کرد: این عملکرد نشان‌دهنده تلاش جدی در مسیر توسعه مهارت‌های حرفه‌ای و افزایش توانمندی زندانیان سیستان و بلوچستان است.

وی از اعطای گواهینامه‌های رسمی فنی و حرفه‌ای به افرادی که پایان دوره در آزمون‌های مهارتی قبول شدند خبر داد و گفت: با دریافت این گواهینامه‌ها افراد بعد از خروج از زندان می‌توانند از مزایای این گواهینامه‌ها بهره‌مند شوند.

امیدرسان، رسانه امیدبخش

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا