مدیرکل آموزش فنی و حرفهای با اشاره به تلاش سازمان فنی و حرفهای و اداره کل زندانهای استان جهت اشتغالزایی و باز اجتماعی شدن زندانیان، گفت: در ۹ ماهه سالجاری، ۲ هزار و ۹۸۹ زندانی در زندانهای این استان زیر پوشش برنامههای مهارتآموزی قرار گرفتهاند.
به گزارش پایگاه خبری امیدرسان، جلیل شهریاری اظهار کرد: این برنامهها شامل ۲۱۳ دوره آموزشی با استفاده از ۸۱ استاندارد آموزشی، در ۶ مرکز آموزش فنی و حرفهای در زندانهای سیستان و بلوچستان شامل زاهدان، زابل، خاش، ایرانشهر، سراوان و چابهار برگزار شده است.
وی افزود: از مجموع مهارتآموزان، ۴۰۸ نفر زن و ۲ هزار و ۵۸۱ نفر مرد آموزشهای مهارتی را جهت بازگشت به جامعه فرا گرفتهاند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای سیستان و بلوچستان ادامه داد: در میان دورههای مهارتآموزی ویژه زندانیان استان، رشته برقکاری ساختمان بیشترین استقبال و آموزش را به خود اختصاص داده است.
وی هدف از اجرای این دورهها، را توانمندسازی زندانیان برای بازگشت به جامعه و کاهش آسیبهای اجتماعی در سیستان و بلوچستان عنوان کرد و گفت: برنامههای آموزشی با همکاری ادارهکل زندانهای استان و مربیان حرفهای بهصورت متمرکز اجرا میشود.
شهریاری بیان کرد: این عملکرد نشاندهنده تلاش جدی در مسیر توسعه مهارتهای حرفهای و افزایش توانمندی زندانیان سیستان و بلوچستان است.
وی از اعطای گواهینامههای رسمی فنی و حرفهای به افرادی که پایان دوره در آزمونهای مهارتی قبول شدند خبر داد و گفت: با دریافت این گواهینامهها افراد بعد از خروج از زندان میتوانند از مزایای این گواهینامهها بهرهمند شوند.