رییس ستاد اقامه نماز کشور با تاکید بر این که راه برونرفت از معضلها و آسیبهای اجتماعی، بازگشت به مساجد است، گفت که جاذبههای مذهبی باید به مساجد برگردد.
به گزارش پایگاه خبری امیدرسان، حجت الاسلام و المسلمین محسن قرائتی روز چهارشنبه در سی و یکمین اجلاس سراسری نماز در بجنورد اظهار کرد: کسی که تبلیغ اسلام میکند باید از آداب و تشریفات مذهبی برخوردار باشد در این صورت جوانان به مساجد برمیگردند.
وی بیان کرد: پیشنماز جوانان با میانسالان باید متفاوت باشد و از خلاقیت لازم برای جذب جوانان به مسجد برخوردار باشد.
رییس ستاد اقامه نماز کشور ادامه داد: خادمان مساجد مشکلات زیادی دارند و ساختمان مساجد نیاز به بازسازی دارد و باید این کمبودها جبران شود.
وی با تاکید بر اینکه ترویج نماز نیاز به شناخت جاذبه ها دارد گفت: راه دعوت به نماز را باید یاد بگیریم.
رییس ستاد اقامه نماز کشور افزود: باید بدانیم چگونه کودکان را به نماز جذب کنیم، ترویج این فریضه با زور و تشریفات میسر نیست.
وی با اشاره به اینکه مساجد اولین مکان برای تجلی نماز هستند گفت: بعضا شاهد هستیم که توزیع نادرست نذری ها و یا سرزنش شدن به خاطر لباس فاخر به دافعه حضور کودکان در مساجد بدل شده است که به این موارد باید بیشتر توجه شود.
رییس ستاد اقامه نماز کشور با اشاره به نقش برگزاری اجلاسیه نماز در ترویج فرهنگ نماز گفت: این سمینارها که رهبری نیز به آن عنایت دارند، نقش تاثیر گذار دارد.
وی خاطرنشان کرد: روحانی مساجد باید ظاهر مناسب و آراسته داشته باشد تا بتواند افراد را به نماز جذب کند.
قرائتی با تاکید بر اینکه تبلیغ برای هر سن اقتضای خود را دارد گفت: نقش آموزش و پرورش در ترویج نماز کلیدی است و باید نظام تعلیم و تربیت را دریابیم.
وی با اشاره به کمبود مسجد در جامعه، خواستار توسعه این مکان های مذهبی شد و گفت: مسجد اولین جا و اولین مکانی است که باید مورد توجه باشد، جامعه ما مسجد کم دارد و امید می رود که کمبودها جبران شود.
سی و یکمین اجلاس سراسری نماز روز چهارشنبه با حضور حجت الاسلام و المسلمین محسن قرائتی رییس ستاد اقامه نماز کشور در بجنورد آغاز به کار کرد.
این رویداد معنوی با حضور فعالان فرهنگی از سراسر کشور هم اکنون در مجتمع فرهنگی آفتاب پتروشیمی خراسان در حال برگزاری است.
سخنران ویژه این اجلاس مسعود پزشکیان رییس جمهور است و همچنین پیام مقام معظم رهبری در این اجلاس قرائت شد.
یکهزار و ۱۵۸ اثر از سراسر کشور در ۳۹ محور به این اجلاس معنوی ارسال شده است که از ۱۱۰ اثر برگزیده تقدیر خواهد شد.
رساله دکتری، کتاب، مقالات علمی، مطالعات پیمایشی و طرحهای پژوهشی، پایان نامه کارشناسی ارشد و نشریات استادی و دانشجویی قالب آثاری بوده که متقاضیان اثر خود را به دبیرخانه این اجلاس ارسال کردند.