خبر خوب یک دستاورد؛ تولید قرص شعله پوش باتری به همت دانش بنیان‌های ایرانی

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی موفق به تولید نیمه صنعتی قرص شعله‌پوش باتری شده است که بومی سازی این محصول با مواد داخلی 20 تا 30 درصد باعث کاهش هزینه این محصول می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری امیدرسان، سعید زکایی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان پارسا پلیمرشریف در خصوص زمینه کار این شرکت اظهار داشت: این شرکت با تکیه بر پیشینه غنی تحقیقات دانشگاهی و تعاملات صنعتی به کارزار تولید آمیزه‌های پلیمری کشور گام گذاشت و فعالیت تولیدی خود را در اواخر سال 1378 با راه اندازی خط تولید آغاز کرد. با بهره جستن از تیم‌های توانمند مهندسی، بازرگانی و عملیاتی هر ساله به تناژ تولید بالاتر، تنوع کاربری بیشتر در محصولات و همچنین فناوری‌های جدیدتر در تولید و آمیزه‌سازی دست یافت. در حال حاضر این شرکت ظرفیت تولید 25 هزار تن آمیزه در سال را دارد.

قرص شعله پوش باتری، از محصولات دانش بنیان این شرکت است . زکایی در معرفی این محصول گفت:  درون باتری های سرب اسیدی، عمل شارژ و دشارژ موجب تولید گاز هیدورژن در باتری می شود. افزایش فشار درون باتری باعث انفجار و حتی الکتریسته تولیدی در باتری می تواند باعث آتش گرفتن آن شود. در نتیجه هوای داخل باتری نیاز به تهویه دارد.

وی ادامه داد: در صورت آزاد ارتباط بین هوای درون باتری و هوای آزاد امکان ورود شعله به درون باتری، ورود گرد و غبار به داخل آن و خارج شدن اسید آن می‌شود. در نتیجه سیستم تهویه باید اجازه ورود و خروج هوا را داده و ار ورود خروج  غبار و مایهات جلوگیری کند.

به گفته این فعال فناور، قرص شعله‌پوش باتری به دلیل جنس و تخلخل خود از عبور مایعات جلوگیری کرده و باعث خروج گاز تولیدی از باتری می شود. همچنین به دلیل مقاومت شیمیایی بالا مواد به کار رفته، در برابر اسید باتری دوام زیادی داشته و به خوبی می کند.

زکایی تاکید کرد: قطعات تولیدی باید خواص مکانیکی، مقاومت در برابر مواد شیمیایی، عبورپذیری هوا، دوام طولانی مدت و مقاومت ضربه کافی طبق استاندارد داشته باشند.

وی با اشاره به این‌که سعی داشتیم با مواد داخلی این مهم را انجام دهیم اما در عمل با محدودیت هایی مواجه شدیم، تصریح کرد: از آن‌جا که روی مواد داخلی آسیاب مناسبی صورت نمی گیرد، محصول نهایی از نظر کیفی هم‌تراز نمونه های مشابه خارجی نمی شد از طرفی تولید قرص شعله‌پوش باتری با مواد وارداتی صرفه اقتصادی نداشت البته ما قرص شعله پوش باتری با همان کفیفت نمونه های مشابه خارجی تولید کردیم اما هدف ما بهره گیری از مواد داخلی است و زمانی وارد فاز صنعتی می شویم که بتوانیم نواقص مواد داخلی را مرتفع کنیم.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان پارسا پلیمرشریف خاطرنشان کرد: بومی سازی این محصول با مواد داخلی 20 تا 30 درصد باعث کاهش هزینه این محصول می شود و اگر بتوانیم با تمرکز بر مواد داخلی و اصلاح آن کار را پیش ببریم، پیش بینی می شود که در سال چیزی بین هفت تا ده میلیون قرص شعله پوش را تولید کنیم.

امیدرسان، رسانه امیدبخش

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا