به گزارش پایگاه خبری امیدرسان، فاطمه نجاتی، مسئول آزمایشگاه یکی از شرکتهای دانشبنیان ایرانی، اظهار داشت که این شرکت به منظور مقابله با بحران خشکسالی، تولید مواد تصفیه آب و پساب را مورد توجه قرار داده است. او افزود که این شرکت با بهرهگیری از آخرین تکنولوژیهای جهانی و کوره دوار خلأ، توانایی تولید پیوسته کربن اکتیو را دارا میباشد.
نجاتی درباره محصول خود توضیح داد: “کربن فعال یا کربن اکتیو، یک پودر شیمیایی سیاه بدون مزه و بو است که از مواد دارای کربن مانند زغال تولید میشود. این ماده با ایجاد حفرهها و افزایش سطح تماس، مواد مضر و ناخالصیها را جذب میکند و برای تصفیه آب و نوشیدنیها، استفاده میشود.”
وی افزود: “این محصول در بسیاری از فیلترهای تصفیه آب خانگی و صنعتی استفاده میشود، از جمله برای حذف رسوبات و ذرات آب، کنترل میزان رنگ و بو و مزه در نوشیدنیها و استخرها، و همچنین در صنعت پزشکی مورد استفاده قرار میگیرد.”
به گفته نجاتی، این محصول به صورت پودری و گرانولی با درجهبندیهای مختلف، با همکاری بخش تحقیق و توسعه شرکت، مناسب با نیازهای صنایع و محققان، عرضه میشود و در صنایع مختلف و صنعت پزشکی مورد استفاده قرار میگیرد.
وی ادامه داد: “تولید مواد پیشرفته آزمایشگاهی از جمله کوپلیمرهای بلوکی، فلوکولنتهای زیست تخریبپذیر، سطوح فوقآبگریز، و نانوذرات سیلیکای تغییر یافته، مناسب با نیازهای صنایع مختلف و محققان دانشگاه و صنعت نیز از نتایج تلاش ماست.”
نجاتی خاطرنشان کرد: “اگرچه محصولات ما نمونههای مشابه داخلی و خارجی دارند، اما کیفیت آنها با نمونههای مشابه اروپایی برابری میکند.”