به گزارش پایگاه خبری امیدرسان، محققان کشورمان در یک شرکت دانش بنیان موفق به ساخت کیت تشخیص سریع سرطان روده شدهاند؛ محصولی فناورانه که سازنده آلمانی آن از سال ۱۳۹۸ صادرات این محصول به ایران را به دلیل تحریمها قطع کرده بود.
سرطان روده سومین سرطان شایع در دنیا و یکی از کشنده ترین بیماری ها محسوب می شود و تشخیص آن تا پیش از این نیاز به کولونوسکوپی داشت و دردآور و گران بود.
حالا محققان کشورمان در یک شرکت دانش بنیان موفق به ساخت کیت تشخیص این سرطان شده اند که می تواند با نمونه گیری و با سرعت بیشتر و هزینه کمتر این بیماری را تشخیص دهد.
خبر خوب دیگر اینکه: یارانه 123 هزار خانوار دارای کودک تا 5 سال افزایش یافت
مدیرعامل شرکت دانش بنیان «زیست تشخیص سنجه» با بیان اینکه این شرکت فناور تولیدکننده کیت های تشخیصی سریع در حوزه سلامت کشور است، تصریح کرد: بیش از ۹ محصول دانش بنیان داریم و توانسته ایم هفت پروانه تولید از وزارت بهداشت و درمان دریافت کنیم.
هادی باقری با بیان اینکه، سبد محصولات این شرکت دانش بنیان بیشتر در حوزه سلامت است، ساخت و بومی سازی کیت تشخیص سلامت، کیت تشخیص سرطان روده، کیت تشخیص عفونت معده و پنل باربری و پنل عفونی را از جمله محصولات این شرکت فناور نام برد.
اختلاف قیمت ۷۰ درصدی با نمونه اروپایی
این فعال حوزه دانش بنیان در ادامه با تاکید بر اینکه، مزیت اصلی شرکت دانش بنیان زیست تشخیص سنجه و دانش فنی آن در کاهش قیمت تمام شده خلاصه شده است.
امروز مفتخریم که قیمت تمام شده محصولات ما حداقل ۳۰ درصد از محصولات مشابه چینی در بازار کمتر است ضمن اینکه در مقایسه با محصولات مشابه شرکت های اروپایی این اختلاف قیمتی به بیش از ۷۰ درصد نیز می رسد.
خبر خوب دیگر اینکه: شناسایی 4 گونه جدید بیماری سیب توسط محقق ایرانی
باقری تاکید کرد: همچنین مدعی هستیم کیفیت کیت های تشخیصی ما بیشتر از کیت های چینی است و همین فرمول حفظ کیفیت و کاهش قیمت تمام شده رمز موفقیت ما بوده است.
وی با اشاره به دستاورد جدید این شرکت فناور تحت عنوان کیت سرطان روده تصریح کرد: پیش از این سازنده این کیت تنها یک شرکت آلمانی بود و این شرکت هم از سال ۱۳۹۸ صادرات این محصول به ایران را به دلیل تحریم ها قطع کرد.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان زیست تشخیص سنجه افزود: با توجه به شرایط، از همان زمان شروع تحریم ها، مرحله تحقیق و توسعه برای ساخت این کیت را شروع کردیم و توانستیم نمونه اولیه آن را بومی سازی کنیم و این محصول در حال حاضر در مرحله کلینیکال ترایال در بیمارستان شریعتی و بیمارستان طالقانی استفاده می شود.