رییس بیمارستان طالقانی از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بخش مراقبتهای ویژه آی.سی.یو ۲ این مرکز درمانی به عنوان دومین مرکز درمانی سوانح در خراسان رضوی با ظرفیت ۱۳ تخت امروز سیزدهم بهمن ماه به بهرهبرداری رسید.
به گزارش پایگاه خبری امیدرسان، دکتر سعیده صباغسجادیه در این خصوص افزود: طرح توسعه، بهسازی و تجهیز بخش آی.سی.یو ۲ بیمارستان طالقانی، به همت خیر نیک اندیش، حسین یزدانبخش به یادبود مادرش مرحومه سیده پوراندخت علوی، در بهمن ماه سال گذشته آغاز شد و پس از تاییدهای فنی و اخذ استانداردهای لازم در آستانه دهه مبارک فجر امسال به بهرهبرداری رسید.
وی ادامه داد: بخش مراقبتهای ویژه آی.سی.یو ۲ بیمارستان طالقانی در فضایی به مساحت ۲۲۹ متر مربع و با ظرفیت ۱۳ تخت فعال شده است که با اضافه شدن این تختها، تختهای این بخش به ۲۵ تخت افزایش یافت.
رییس بیمارستان طالقانی مشهد افزود: راهاندازی این بخش فضای بهتری هم برای کارکنان و هم برای بیماران فراهم کرده و هم در مقوله ایمنی بیمار و کنترل عفونت مطابق با استانداردهای روز دنیا عمل شده است.
صباغسجادیه افزود: اضافه شدن این تختهای جدید، افزایش سطح کیفی و کمی ارائه خدمات درمانی در حوزه ارائه مراقبتهای ویژه به زائران و مجاوران امام رضا(ع) را فراهم کرده است و این بخش از نظر زیرساخت و تاسیسات جزو برترین بخشهای درمانی در حوزه مراقبتهای ویژه به حساب میآید.
وی تاکید کرد: با اضافه شدن این تختها اعمال جراحی سریعتر انجام میشود و مراقبتهای پس از آن هم به شکلی ایمنتر صورت میپذیرد و این مهم خود منجر به ایجاد عوارض کمتر و بهبودی سریعتر بیمار میشود.
افزایش ۲۰ درصدی اعمال جراحی روزانه در بیمارستان طالقانی
رییس بیمارستان طالقانی مشهد گفت: ماهانه بین هزار و ۳۰۰ تا هزار و ۵۰۰ عمل جراحی در اتاق عمل بیمارستان طالقانی انجام میشد که متوسط روزانه آن بین ۴۰ تا ۵۰ عمل جراحی بود اما با اضافه شدن این تختهای جدید تعداد اعمال جراحی روزانه این بیمارستان ۲۰ درصد افزایش یافته است.
صباغسجادیه افزود: با توجه به افزایش ۱۰۰ درصدی تعداد اتاق عملهای بیمارستان طالقانی و نیز افزایش ۱۰۰ درصدی تختهای مراقبت ویژه این مرکز درمانی شرایط برای انجام سریعتر اعمال جراحی اورژانسی و غیراورژانسی فراهم شده، به خصوص در موارد اورژانسی، زمان برای انتظار بیماران برای تخت خالی به نسبت قبل کاهش قابل توجهی داشته است.
وی ادامه داد: بیشتر اعمال جراحی انجام شده در اتاق عمل بیمارستان طالقانی در حوزه حوادث و پس از آن در حوزههای مغز و اعصاب و جراحی عمومی بوده و بیماران عمل شده در این مرکز درمانی هم صرفاً مشهدیها نبودند و در این بیمارستان بیماران زیادی از شهرستانهای اطراف مشهد، استانهای همجوار و حتی خارج از کشور با توجه به داشتن مجوز پذیرش گردشگر سلامت( IPD) عمل شدهاند.
بیمارستانی طالقانی مشهد به عنوان دومین بیمارستان سوانح در خراسان رضوی شهریورماه ۱۳۸۶ به عنوان نخستین بیمارستان امداد جادهای استان با نام بیمارستان سوانح طالقانی افتتاح شد که با توسعه بیمارستان و افتتاح بخش دوم آن در سال ۱۳۹۱ مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی طالقانی نامگذاری شد.
بیمارستان سوانح طالقانی مشهد با وجود هشت بخش بستری و بیش از ۲۰۰ تخت فعال به صورت ۲۴ ساعته در حال خدمترسانی به زائران و مجاوران بارگاه رضوی است.
این بیمارستان به طور میانگین پذیرای پنج هزار و ۵۰۰ بیمار در ماه است و تنها مرکز مجهز درمانی شمال شرق کشور برای امداد رسانی به مجروحان حوادث جادهای به شمار میرود.