به گزارش پایگاه خبری امیدرسان، دانیلا لوسنر استادیار این دانشگاه که در دو حوزه مهندسی و پزشکی و بخصوص در زمینه مهندسی بافت و بیولوژی سلولی فعالیت میکند، تحقیقاتی در مقیاس بسیار کوچک انجام داده که میتواند از طریق ساختن مدلهای سهبُعدی بافتهای تومور، راه را برای تولید داروهای بسیار دقیقتر به منظور مبارزه با سرطان هموار سازد.
تحقیقات جدید او در حوزه نوظهور مهندسی بافت در نشریه «مرور مواد طبیعت» منتشر شده و نشان میدهد که پیشرفتهای به دست آمده در چندین حوزه پیچیده واقع در قلمرو مرزهای دانش ، مدلهای بسیار دقیق و سهبعدی از تومور هر بیمار ارائه میکند که میتوان درمان را روی آنها آزمایش کرد.
خبر خوب دیگر اینکه: تشخیص سریع و دقیق سرطان در ایران با یک روش پیشرفته
مقدمه این مقاله علمی انتشار یافته توضیح میدهد که هر چند سرطان علت اصلی مرگ و میر در سراسر جهان است اما ابداع درمانهای جدید تا حدی به علت وجود اختلافات بین تومورها با مانع رو به رو میشود . به عنوان مثال ، یک نمونه واحد تومور لوزالمعده در دو بیمار متفاوت است و حتی در یک تومور در بدن یک بیمار هم تفاوتهایی وجود دارد.
این علم نیازمند چیزی بیش از بیولوژی سلولی است و نیازمند دانش و تجربه در زمینه مهندسی موادی با منشاء طبیعی و سنتتیک مانند سلولز و پلیمر است.
مهندسان متخصص همچنین چاپگرهای زیستی و مواد موسوم به «جوهر زیستی» میسازند تا بتوانند با استفاده از آنها چفتهبندی این مدلهای سهبعدی را بطور سهبعدی چاپ کنند.