استاندار کرمانشاه از احداث ۱۹۳ مدرسه طی سه سال اخیر در استان خبر داد و گفت: در این مدت به دیدگاه های تربیتی و فرهنگی در استان توجه بسیاری شده است.
به گزارش پایگاه خبری امیدرسان، محمد طیب صحرایی در جلسه شورای آموزش و پرورش استان با حضور آیت الله اعرافی مدیر حوزههای علمیه کشور در استانداری افزود: با تلاش جمعی علاوه بر اهتمام برای خدمت رسانی در ابعاد مختلف صنعتی، گردشگری، کشاورزی، اشتغال، تجارت، خدمات در ابعاد فرهنگی و تربیتی هم با همان نگاه مقدمات یک کار بزرگ فرهنگی در استان فراهم شده است.
وی اظهار کرد: در استان فرصتی شد تا از حضور مدیریت محترم حوزههای علمیه کشور بهره مند شویم و امیدواریم حضور ایشان مایه خیر و برکت برای استان کرمانشاه باشد.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه به دیدگاه های تربیتی و فرهنگی در استان بسیار توجه شده است، ادامه داد: طی دو سال گذشته با توجه به شرایط موجود و اقتضائات میدانی، به مسائل فرهنگی و تربیتی نیز تمرکز ویژه داشته ایم و خوشبختانه توفقیات خوبی در این زمینه نیز نصیب استان شد.
وی تصریح کرد: با تلاش جمعی علاوه بر اهتمام برای خدمت رسانی در ابعاد مختلف صنعتی، گردشگری، کشاورزی، اشتغال، تجارت، خدمات و … در ابعاد فرهنگی و تربیتی هم با همان نگاه به توسعه زیرساختی مقدمات یک کار بزرگ فرهنگی در استان فراهم شد و در این مسیر رسیدگی به ابعاد مختلف فرهنگی از حل مشکل دانشگاه فرهنگیان تا رسیدگی به وضعیت مدارس اقدامات مهمی صورت گرفت.
وی گفت: در این مدت ۱۹۳ مدرسه با ظرفیت ۶۰۰ کلاس در استان ساخته شد و ۱۰۷ کلاس مدرسه کانکسی به مدارس سازه ای تبدیل شد و با توجه به اینکه پرداختن به مسائل فرهنگی و تربیتی حد یقف ندارد اما تلاش کردیم که خدمات گسترده ای در این زمینه صورت گیرد.
استاندار کرمانشاه بیان داشت: تمرکز خوبی برای رسیدگی به مسال فرهنگی و تربیتی در استان صورت گرفت و تلاش کردیم که فرمایش مقام معظم رهبری را مبنی بر ” هیچ چیز به اندازه تعلیم و تربیت اهمیت ندارد” اجرایی و عملیاتی کنیم.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۳۳ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا، نزدیک به چهار هزار مدرسه دارد و حدود ۳۷۰ هزار نفر دانش آموز و ۲۶ هزار معلم در این مدارس مشغول تحصیل و فعالیت آموزشی هستند.