خبر خوب اقتصادی؛ صادرات ۵۰ درصد کالاها در سیستان و بلوچستان از طریق بازارچه‌های مرزی

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به پیشرفت استان در زمینه مرزها و زیرساخت‌ها گفت: افزایش صادرات بیش از ۴۵ درصدی استان نسبت به سال ۱۴۰۱ و استمرار آن در سال ۱۴۰۳ نتیجه تسهیل‌گری، تامین زیرساختها، تکمیل راه‌ها و فعالیت مناسب بازارچه‌ها بوده است.

به گزارش پایگاه خبری امیدرسان، داوود شهرکی بیان کرد: در راستای توسعه استان و رفع کمبودها و عقب ماندگی‌ها بایستی از ظرفیت های خوب و بی نظیر بخش خصوصی بهره بگیریم.

وی با اشاره به درآمدزایی بازارچه‌های مرزی گفت: ۵۰ درصد خروجی و صادرات کالاهای ما از طریق بازارچه‌های مرزی استان بود و بیش از یک هزار و  ۱۴۰ میلیون دلار صادرات خروجی از مرزهای استان بوده که ۱۰۰ میلیون دلار آن از طریق بازارچه‌ها بوده است.

وی با اشاره به روابط  تجاری و برگزاری  نشست‌ها با کشورهای همسایه‌ و توافقات صورت گرفته افزود: فرصت خوبی برای استان فراهم شده و شاهد رونق تجارت در سیستان و بلوچستان خواهیم بود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: پروژه بهره برداری از  ۶ معدن و ۳ کارخانه‌ فرآوری طلا در استان انجام شده که یکی از این واحدها به بهره‌برداری رسیده و دو کارخانه دیگر نیز عملیات اجرایی آن آغاز شده است.

وی تصریح کرد: با توجه به برنامه کوتاه مدت حوزه اقتصادی، مدیران مربوطه در مهلت باقیمانده پیگیر تحقق برنامه‌ها در راستای پاسخگویی بهتر در ارزیابی عملکردها باشند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان اذعان کرد: تحقق اهداف مدنظر و جذب منابع جزو وظایف مدیران است و باید برای جذب منابع بیشتر تلاش کنند.

شهرکی ادامه داد: تحقق تعهد اشتغال استان ناشی از عملکرد به موقع مدیران مربوطه است و کم کاری در زمینه عدم تحقق تعهد ایجاد اشتغال در استان به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

وی با تقدیر از بانک هایی که درجذب منابع موفق عمل کردند، بیان کرد:  برخی از بانک‌های عامل استان متاسفانه در جذب منابع عملکرد مناسبی نداشته اند.

معاون استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: بانک ها باید سپرده‌های مردم استان را در جهت سرمایه‌گذاری در خود استان مورد بهره برداری قرار دهند.

شهرکی با تاکید بر  قول مساعد رئیس جمهور محترم در مورد تفویض اختیار به استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: مدیران موارد لازم را جمع‌بندی تا در اسرع وقت در اختیار مسئولان متولی قرار دهند.

وی با اشاره به اقدامات مناسب سازمان جهاد کشاورزی گفت: افزایش ظرفیت تولید خرما، میگو، موز و … نتیجه برنامه ریزی طرح‌های توسعه‌ای کوتاه مدت و بلند مدت در عرصه‌های زراعت، باغبانی، صنایع تبدیلی و صنایع شیلاتی بوده است.

وی با اشاره به افزایش ظرفیت‌های تولید بیش از ۲۵ میلیون تن تاکید کرد: ذخایر جدید در استان در حوزه معادن طلا، منیزیم و … شناسایی شده است.

شهرکی تصریح کرد: در راستای تامین گوشت کشور بالغ بر ۳۱۴ هزار راس دام در سال قبل وارد شده و امسال هم با ورود ۷۰ هزار راس دام از طریق مرزهای استان به تنظیم بازار کشور کمک می شود.

وی بیان کرد: در زمینه تولید مرغ در استان سیستان و بلوچستان به ظرفیت خوبی دست پیدا کردیم.

شهرکی با اشاره به وضعیت مناسب بازار در سطح استان سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به رصد صورت گرفته در حوزه بازار، در بخش های  تامین اقلام و کالاهای اساسی و  حوزه آردونان در وضعیت مناسبی قرار داریم.

وی در پایان به اقدامات انجام شده در زمینه احیای واحدهای تولیدی و نصب پنل‌های خورشیدی در حوزه سیستان و تسهیلات ارائه شده در این حوزه پرداخت.

امیدرسان، رسانه امیدبخش

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا