قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور اعلام کرد: سازمان بازرسی در ۹ ماهه نخست سال جاری موفق به احیا و راه اندازی ۶۸ واحد تولیدی، جلوگیری از تعطیلی ۳۱۸ واحد، افزایش تولید در ۳۰۷ واحد، تسریع در اخذ مجوز ۴۹۶ واحد، تسهیل در تامین مالی ۵۵۵ واحد، رفع معارض قضایی ۳۵ واحد، خروج از ورشکستگی ۱۰ واحد، اقاله ۳ واحد تولیدی و… شده است.
به گزارش پایگاه خبری امیدرسان، احمد رحمانیان، قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور در گفتوگو با میزان به تشریح عملکرد این سازمان در حوزه حمایت از تولید در ۹ ماهه نخست سال جاری پرداخت و گفت: این سازمان به عنوان عالیترین مرجع نظارتی کشور، در اجرای منویات مقام معظم رهبری در مورد مسائل اقتصادی و همچنین دستورات ریاست قوه قضاییه، تکالیف و وظایف مندرج در سند تحول قضایی و همچنین سیاستها، راهبردها و برنامههایی که در خود سازمان در دوره تحول و تعالی پیش بینی شده، برنامههای نظارتی را طراحی و اجرا کرده است.
وی ادامه داد: در ذیل مسائل اقتصادی بحث حمایت از تولید و سرمایه گذاری مشروع است که سازمان بازرسی برای انجام ماموریتهای خود در این زمینه چندین اقدام مهم را در دستور کار قرار داد.
توسعه دفتر حمایت از سرمایهگذاری و تولید ملی از لحاظ کمی و کیفی
قائم مقام سازمان بازرسی خاطرنشان کرد: این سازمان دفتر حمایت از سرمایه گذاری و تولید ملی را از لحاظ کمی و کیفی توسعه داده و برنامههای تحولی جدیدی برای آن طراحی کرده که بر این اساس اثربخشی اقدامات این دفتر بیشتر شده است.
تعریف برنامه بازرسی سراسری در خصوص شعار سال با مشارکت بازرسیها
وی ادامه داد: از سوی دیگر برنامه بازرسی سراسری در خصوص شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم «با هدایت و راهبری یک بازرسی امور و مشارکت ۱۶ بازسی امور در مرکز و ۳۱ بازرسی کل در استانها طراحی و تعریف شده و در مرحله اجرا است و مراحل پایانی خود را میگذراند.
رسیدگی فوق العاده به شکایات تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی
رحمانیان با بیان اینکه راه دسترسی تولیدکنندگان، فعالان افتصادی، صنعتگران و شرکتهای دانش بنیان برای اعلام شکایتهای خود به سازمان بازرسی سهل و آسان شده است، خاطرنشان کرد: درگاه ۱۳۶ این سازمان این امکان را فراهم کرده که تولیدکنندگان در هر ساعت از شبانه روز و در هر نقطه ایران بتوانند مسائل و مشکلات خود را با سازمان بازرسی مطرح کنند، از خدمات نظارتی بهره ببرند و مطمئن باشند که شکایات آنها به صورت فوق العاده رسیدگی میشود.
ثبت ۱۵۷۰ شکایت با موضوع حمایت از سرمایه گذاری و تولید ملی در سامانه
قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به آماری در این زمینه، گفت: در ۹ ماهه امسال ۱۵۷۰ شکایت با موضوع حمایت از سرمایه گذاری و تولید ملی به سازمان واصل شده که از مجموع شکایات وارده تعداد ۸۰۶ مورد رسیدگی و مختومه شده است و مابقی در حال رسیدگی است.
وی ادامه داد: علاوه بر آن تعداد ۹۸۸ فقره پرونده با موضوع حمایت از تولید و سرمایهگذاری توسط بازرسیهای امور استان و دفتر حمایت از سرمایهگذاری و تولید ملی تشکیل شده که تعداد ۵۱۵ پرونده توسط این دفتر تشکیل و در راستای رفع مشکلات واحدهای تولیدی رسیدگی شده و یا در حال پیگیری است.
رصد و شناسایی مشکلات شرکتهای تولیدی
رحمانیان از پایش ۵۲۳ واحد تملک شده توسط بانکها و موسسات اعتباری، ۱۳۵ واحد تولیدی ورشکسته، ۷۳۵ واحد تولیدی مشکل دار، ۵۳۲ پروژه کلان نیمه کاره، ۱۰۷۱ شرکت دانش بنیان و تطبیق ۸۳۹ واحد تولیدی با طرح آمایش سرزمین خبر داد و افزود: دفتر حمایت از سرمایه گذاری و تولید ملی سازمان بازرسی بر این اساس نسبت به رصد و شناسایی مشکلات شرکتهای تولیدی اقدام کرده است.
احیا و راه اندازی ۶۸ واحد تولیدی و جلوگیری از ۳۱۸ واحد
قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: این سازمان در ۹ ماهه نخست امسال با برگزاری ۳۶۱۲ جلسه، ۱۷۷۵ مکاتبه، ۲۱۴۳ پیگیری و ۱۲۷۵ بازدید، موفق به احیا و راه اندازی ۶۸ واحد تولیدی، جلوگیری از تعطیلی ۳۱۸ واحد، افزایش تولید در ۳۰۷ واحد، تسریع در اخذ مجوز ۴۹۶ واحد، تسهیل در تامین مالی ۵۵۵ واحد، رفع معارض قضایی ۳۵ واحد، خروج از ورشکستگی ۱۰ واحد، اقاله ۳ واحد تولیدی و… شده است.
ارسال ۵۳۵ نامه و گزارش هشداری به دستگاههای اجرایی
وی همچنین یادآور شد: در مجموع ۵۳۵ نامه و گزارش هشداری تحت عنوان هشدار در راستای حمایت از تولید و سرمایهگذاری به دستگاههای اجرائی ذیربط ارسال شده است.
رحمانیان در پایان خاطرنشان کرد که سازمان بازرسی آمادگی رسیدگی به درخواستها و مطالبات تولیدکنندگان و سرمایه گذاران را دارد، تصریح کرد که این سازمان در کنار تولیدکنندگان است و به شکایت واصله در مورد مانع تراشی دستگاههای اجرایی رسیدگی میکند.