سرپرست فرمانداری خمین با اشاره به تولید سالانه ۳۰۵ تن عسل در شهرستان خمین گفت: تکمیل زنجیره تولید عسل خمین موجب ایجاد اشتغال پایدار در این محصول میشود.
به گزارش پایگاه خبری امیدرسان، وحید براتی زاده افزود: خمین در جایگاه نخست تولید عسل در استان مرکزی است و عسل این شهرستان از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است و به همین دلیل، عسل از نقاط مختلف کشور برای فرآوری به واحدهای فرآوری خمین ارسال میشود.
سرپرست فرمانداری خمین ادامه داد: در واحدهای فرآوری خمین، عسل پس از گذراندن آزمایشهای مختلف، بر اساس درجهبندیهای کیفی فرآوری و بستهبندی میشود.
براتی زاده گفت: قصد داریم با تکمیل زنجیره تولید عسل، از جمله تولید گرده گل، ژل رویال و موم، زنجیره ارزش این محصول را کامل کنیم و این اقدامات نه تنها به توسعه صنعت عسل کمک میکند، بلکه اشتغال بهتری را نیز در این حوزه ایجاد خواهد کرد.
وی با تاکید بر اهمیت مشارکت بخش کشاورزی و استفاده از ظرفیتهای علمی، ادامه داد: با همکاری فعالان حوزه تولید عسل و استفاده از دانش علمی، بازار این محصول را بهطور کامل مرتبط خواهد شد.
براتی زاده تاکید کرد: این اقدامات موجب ارزش افزوده بیشتر و اشتغال پایدار در این حوزه میشود.
سرپرست فرمانداری خمین با اشاره به تنوع محصولات کشاورزی این شهرستان، گفت: خمین علاوه بر عسل، در تولید محصولات متنوعی مانند گل، زعفران و لوبیا نیز جایگاه ویژهای دارد و لوبیا بعنوان یکی از محصولات عمده کشاورزی خمین نقش مهمی در اقتصاد منطقه ایفا میکند.
وی بیان کرد: برنامههای توسعهای شهرستان باید به گونهای پیش برود که تمامی این محصولات بتوانند بهطور همزمان رشد کنند و به جایگاه بهتری در بازارهای داخلی و خارجی دست یابند.
وی اضافه کرد: انتظار میرود با اجرای این برنامهها، شهرستان خمین به عنوان یکی از قطبهای مهم تولید و فرآوری محصولات کشاورزی و دامی در کشور شناخته شود.
خمین جنوبیترین شهرستان استان مرکزی است و بیش از ۱۰۵ هزار نفر جمعیت دارد.
۷۴ هزار و ۲۵۶ نفر از جمعیت این شهرستان ساکن شهر و ۳۰ هزار و ۷۶۱ نفر ساکن روستا هستند. شهرستان خمین شامل دو بخش مرکزی و کمره , دو شهر خمین و قورچی باشی و هفت دهستان(صالحان , گله زن ،رستاق ، آشناخور ، حمزه لو خرمدشت ، چهار چشمه ) که تعداد ۹۳ روستا در بخش مرکزی و ۵۲ روستا روستا در بخش کمره دارای سکنه است.