سه هزار میلیارد توسط بیمه سلامت برای بیماران خاص هزینه کرد

مدیرکل بیمه سلامت کردستان گفت: از زمان راه‌اندازی صندوق حمایت از بیماران خاص و سخت درمان(صعب العلاج) در استان(اول دی سال ۱۴۰۱) تاکنون سه هزار میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج هزینه درمانی شده است.

به گزارش پایگاه خبری امیدرسان، انور اسماعیلی اظهار کرد: صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج با هدف کمک به تامین بخش عمده ای از هزینه های درمانی این بیماران در سازمان بیمه سلامت راه اندازی شده است.

وی با بیان اینکه این صندوق از دی ماه سال ۱۴۰۱ در استان کردستان نیز راه اندازی شد، افزود: در قالب این صندوق هزینه درمانی ۱۳۰ گروه از بیماران خاص همچون تالاسمی، هموفیلی، ام اس، بیماران دیالیزی، سرطانی و غیره قابل پرداخت است.

مدیرکل بیمه سلامت کردستان ادامه داد: در طی ۲ سال گذشته حدود ۸۲ هزار نفر در استان کردستان در قالب این ۱۳۰ گروه بیماری نشان دار شده تحت پوشش صندوق حمایت از بیماران خاص و سخت درمان قرار گرفته اند.

وی با بیان اینکه در این بازه زمانی بیش از سه هزار میلیارد ریال برای این افراد هزینه درمانی شده است، گفت: در استان کردستان برای بهره مندی از مزایای صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج بیمه پایه شامل یکی از سه نوع بیمه (سلامت، تامین اجتماعی و یا نیروهای مسلح) اجباری است.

اسماعیلی یادآور شد: برای مشمولیت در این صندوق علوه بر دارا بودن بیمه پایه، باید در ادارات بیمه سلامت، تامین اجتماعی، نیروهای مسلح و یا دانشگاه‌های علوم پزشکی محرز شود که بیماری این فرد جزو ۱۳۰ گروه بیماری مورد نظر ما است پس از آن در سامانه بیمه سلامت نشان دار شده و از مزایای صندوق بهره مند خواهد شد.

وی اظهار کرد: همچنین در زمینه زیرپوشش قرار گرفتن این بیماران ۲ شاخص مزمن بودن و پرهزینه بودن بیماری برای ما بسیار مهم است لذا افرادی که شرابط لازم را دارند با سامانه ۱۶۶۶ ارتباط برقرار کرده و یا بصورت حضوری به ادارات بیمه سلامت و یا دفاتر پیشخوان تحت قرارداد مراجعه کنند تا مورد حمایت قرار گیرند.

صندوق حمایت از بیماران خاص و سخت درمان، پس از تصویب در مجلس شورای اسلامی به وزارت بهداشت ابلاغ و این وزارتخانه نیز آن را به بیمه سلامت در استان‌ها ابلاغ کرد و هم اکنون این صندوق در استان کردستان فعال است.

بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج(سخت درمان) به آن دسته از بیماری‌هایی گفته می‌شود که در جامعه عمومیت نداشته و برای درمان آن‌ها شرایط ویژه‌ای باید فراهم شود.

در واقع این بیماری‌ها درمان دائمی ندارد و فرد تا آخر عمر آن را با خود به همراه خواهد داشت، بیماری‌هایی با ویژگی فوق در کشورهای مختلف و حتی ایران با نام بیماری‌های نادر نیز شناخته می‌شود.

در استان کردستان بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت هستند که بیشترین تعداد آنان با بیش از ۶۰۰ هزار نفر در روستاها ساکن هستند.

امیدرسان، رسانه امیدبخش

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا