معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: هزار و ۷۰۰ پروژه آموزشی با هفت هزار و ۸۰۰ کلاس در کشور برای سال تحصیلی جدید بهرهبرداری شد.
به گزارش پایگاه خبری امیدرسان، « محمد مهدی کاظمی» در شواری آموزش و پرورش استان کرمانشاه که در سرسرای شهید سلیمانی استانداری برگزار شد، اجرای فرایند جذب حدود ۷۲ هزار معلم دوره ابتدایی و متوسطه در راستای کیفیت بخشی به آموزش دانش آموزان را از دیگر اتفاقات خوب این وزارتخانه در چند ماه اخیر اعلام کرد.
وی همچنین تصویب مصوبه مقدمات حذف کنکور و تاثیر ۶۰ درصدی سوابق تحصیل در پذیرش کنکور دانش آموزان را از دیگر اقدام های خوب آموزش و پرورش عنوان کرد و افزود: با اجرای این مصوبه سبک تدریس و آموزش در مدارس کشور از حافظه محوری و تست زنی به مباحث گفتمانی و درک مفاهیمی تغییر خواهد کرد.
کاظمی با اشاره به رشد هشت دهم درصدی میانگین نمرات پایانی امسال دانش آموزان ( پایه یازدهم و دوازدهم) ابراز امیدواری کرد با اجرای کامل شیوه جدید تاثیر سوابق تحصیلی در پذیرش کنکور، این نمرات در سالهای آینده بیشتر رشد کنند و درصد خطاهای آن کمتر شود.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، همچنین از مهم ترین برنامه های آموزش و پرورش سوق دادن ۵۰ درصدی دانش آموزان به سمت رشته های مهارتی، هنری و فنی تا پایان برنامه هفتم توسعه دانست و گفت: اگر می خواهیم در کشور به رشد اقتصادی هشت درصد، کاهش نرخ بیکاری و توسعه پیدا کنیم باید به سمت ارتقا رشته های فنی مهارتی گام برداریم.
۱۰میلیارد تومان برای کسب مهارت دانش آموزان کرمانشاهی اختصاص یافت
استاندار کرمانشاه نیز در این جلسه با تاکید بر آموزش مهارتی دانش آموزان در سالجاری گفت: به این منظور ۱۰ میلیارد تومان برای آشنایی و کسب مهارت دانش آموزان متوسطه اول استان اختصاص داده ایم هرچند به اعتبار بیشتری در این زمینه نیازمند هستیم.
محمد طیب صحرایی در ادامه با بیان اینکه مراسم بازگشایی مدارس در استان کرمانشاه با نظم و نشاط بدون هیچ مشکلی انجام شد، از مدیران آموزش و پرورش استان خواست طی تفاهنامه های متعدد با دستگاه و ارگان های مختلف، صنایع و مراکز آموزشی، از همین ابتدای سال برای ارتقا مهارت دانش آموزان اقدام کنند.
وی به انجام کارهای فرهنگی برای تغییر دیدگاه مردم استان به شغل های مهارتی تاکید کرد و گفت: اگر بتوانیم دید و باور مردم تغییر دهیم بسیار از مشکلات ما در زمینه بیکاری و اقتصادی و توسعه حل خواهد شد زیرا الان در بسیاری تولیدهای کمبود نیرو مهار داریم اما نیست.
کرمانشاه نیاز به ساخت ۵۳ هنرستان دارد
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه نیز در این بخش به گزارش مصوبات پیشین شورای آموزش و پرورش استان اشاره کرد، گفت: نتیجه مجموعه اقدام های ماهای گذشته آموزش و پرورش استان بازگشایی بانشاط امروز مدارس استان بود.
سلمان محمدی در ادامه به میانگین نمرات امتحانات پایانی دانش آموزان ( پایه یازدهم و داوزدهم) ۹.۲ درصد استان اشاره کرد و گفت: پارسال کرمانشاه رتبه ۲۷ و امسال ۲۵ کشور کسب کرد یعنی ۲ پله ارتقا یافته ایم.
وی با اشاره به رشد یک درصد نمره سوابق تحصیلی دانش آموزان کرمانشاهی در کنکور امسال؛ تاکید کرد: کرمانشاه را باید نسبت امکانات آن در مقایسه دیگر استان ها سنجید تا درک درستی در مباحث مطرحه میانگین نمرات امتحانات نهایی استان دست بیابیم.
محمدی گرایش بیشتر به رشته های نظری؛ ضعف در آشنایی دانش آموزان متوسطه اول استان با رشته های مهارتی را عامل ضعف تحصیل دانش اموزان ، نرخ بالای بیکاری کرمانشاه عنوان کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: در برنامه هفتم توسعه ۴۷ درصد دانش آموزان کرمانشاهی باید به سمت رشته های مهارتی و فنی سوق داده شوند به همین خاطر برنامه هایی برای آشنایی دانش اموزان متوسطه اول با مشاغل مهارتی در استان تدوین کرده ایم.
محمدی در ادامه گفت: استان کرمانشاه برای تحقق برنامه های هفتم توسعه در راستای سوق ۴۷ درصدی دانش آموزان به سمت رشته های مهارتی و فنی به احداث ۵۳ هنرستان با ۴۹۳ کلاس درس نیاز دارد.
وی با بیان اینکه امسال برنامه ریزی شده ۳۸ درصد دانش آموزان به رشته های مهارتی سوق داده شوند، گفت: ۶۰ درصد دانش آموزان مهارتی استان کرمانشاه در رشته های صنعتی، ۱۶ درصد خدماتی، ۲۱ درصد هنر و سه درصد در رشته های مهارتی کشاورزی ثبت نام کردند.
محمدی در ادامه تعداد دانش آموزان استان کرمانشاه بدون احتساب پیش دبستانی ها را ۳۴۷ هزار و ۳۵۳ نفر اعلام کرد که نسبت به سال گذشته هزار و ۸۶ نفر افزایش یافته است.
وی همچنین تعداد مدارس دولتی کرمانشاه را سه هزار و ۵۸۵ مدرسه اعلام کرد و افزود: امسال ۱۳ مدرسه با ۹۴ کلاس درس ساخته شده است