مسئول بازرگانی شرکت پتروشیمی کردستان گفت: مشکل اختلاف گمرکی ناشی از تعرفه شرکت پتروشیمی کردستان با مساعدت و دید تسهیل دادگستری استان و حمایت اعضای ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان کردستان مرتفع شد و این موضوع همواره باعث خوشحالی و دلگرمی تولید کنندگان میشود چرا که اگر زمانی تولید کننده با مشکلی مواجه شود دادگستری به آن ورود کرده و بهترین تصمیم را اتخاذ میکند.
به گزارش پایگاه خبری امیدرسان، یکی از مهمترین اولویتهای دستگاه قضایی کشور حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق جهش تولید و رفع موانع است و دستگاه قضایی همواره اقدامات به سزایی برای احیای واحدهای تولیدی یا جلوگیری از تعطیلی کارخانهها داشته است که منجر به اشتغال و جلوگیری از بیکاری هزاران کارگر و نیروی کار شده است.
دستگاه قضایی تلاش میکند از تولید حمایت کرده و مقدمات اشتغال کامل و پویایی اقتصادی را برای کشور ارمغان آورد و مصمم به حمایت جدی از سرمایهگذاری برای رونق تولید وبه تبع آن اشتغال در کشور است.
به همین منظور است که دستگاه قضایی با تشکیل جلسات اقتصادی در ستاد و صف، سرکشی از واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل و نیز بازدید از شرکتهای دانش بنیان سعی دارد برای رفع مشکلات تولیدکنندگان و افزایش اشتغال نقش پررنگ تری داشته باشد.
پیرو تاکیدات مقام معظم رهبری و با دستور حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای، رئیس قوه قضاییه، موضوع حمایت از تولید، در سالهای اخیر به صورت جدیتر از سالهای قبل دنبال میشود.
به همین منظور حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای در تاریخ ۲۲ آذر ۱۴۰۳ در ادامه سفر استانی خود به کرمانشاه، طی سخنانی در نشست با فعالان اقتصادی، دستاندرکاران شرکتهای دانشبنیان و بازرگانان این استان گفت که ما در دستگاههای حکومتی باید دغدغههای شما فعالان اقتصادی را رفع کنیم تا شما به خاطر وجود دغدغههایی که از موانع و مشکلات احتمالیِ پیشرو دارید، از ورود به یک فعالیت تولیدی و تجاری که به نفع کشور است منصرف نشوید. یکی از فعالان اقتصادی اشاره کرد که ورود سازمان بازرسی به مسائل مربوطه، جرئت را از کنشگران عرصه اقتصاد میگیرد؛ من خطاب به این فعال اقتصادی میگویم که اگر شما کارتان خلاف قانون نیست قطعاً به آن کار ورود کنید و از چیزی نهراسید. در این میان البته ممکن است اختلاف برداشتهایی از قانون وجود داشته باشد؛ اما بدانید که سازمان بازرسی بهواسطه اختلاف برداشت از قانون، برای کسی مانع ایجاد نمیکند و راه رسیدن به برداشت واحد از قانون نیز راه مشخصی است.
وی افزود: شما فعالان اقتصادی اگر کار همصنفتان به دستگاه قضایی و یا دستگاه نظارتی افتاد، بیتفاوت نباشید و بیایید و پرونده او را پیگیری کنید و از خدمات و محاسن فعالیتهای او بگویید؛ قطعاً ما نیز در اثنای رسیدگی به خطاهای او، به خدمات و محاسن او نیز توجه میکنیم. نباید اینگونه باشد که یک کارگاه یا بنگاه اقتصادی و تولیدی بالغ بر ۶ سال تعطیل باشد؛ شما فعالان اقتصادی به ما برای احیای این واحدها کمک کنید. توصیه من به همه شما فعالان اقتصادی آن است که به هیچکس باج و پول بیوجه ندهید؛ شاید بدینواسطه کارتان پیش نرود، اما مطمئن باشید که در صورت ارتکاب چنین کاری با مشکلات عدیدهای مواجه میشوید.
منصور محمدی مسئول بازرگانی شرکت پتروشیمی کردستان درباره حمایتهای دادگستری استان کردستان به منظور احیای این واحد تولیدی، اظهار کرد: کار احداث پتروشیمی کردستان از سال ۸۴ آغاز شد، اما به علت تحریمها تا سال ۸۹ متوقف ماند و از آن سال به بعد مجدداً فعالیت خود را از سر گرفت. شرکت پتروشیمی کردستان در سال ۹۶ به صورت رسمی افتتاح شد و این پتروشیمی بزرگترین سرمایهگذاری صنعتی در کردستان بهشمار میرود.
وی افزود: در عرصه تولید همواره با مشکلات متعددی مواجه هستیم ولی براساس تعامل و ارتباطی که با دادگستری استان کردستان برقرار کرده ایم توانسته ایم بسیاری از مشکلات مربوط به مسائل گمرک، مسائل بازرگانی و صادرات را حل کنیم.
مسئول بازرگانی شرکت پتروشیمی کردستان گفت: شرکت پتروشیمی یک پرونده مربوط به اختلاف گمرکی ناشی از تعرفه را داشت و زمانی که برای رفع این مشکل به ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان مراجعه کردیم هم در بعد کارشناسی و هم در بعد مدیریتی همچنین بعد ملی یک نگاه مثبتی نسبت به این موضوع بوده و کمکهای بسیاری نیز شده است تا این مشکل هر چه سریعتر مرتفع شود.
محمدی ادامه داد: مشکل اختلاف گمرکی ناشی از تعرفه شرکت پتروشیمی کردستان با مساعدت و دید تسهیل دادگستری استان و حمایت اعضای ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان کردستان و مرتفع شد و این موضوع همواره باعث خوشحالی و دلگرمی تولید کنندگان میشود چرا که اگر زمانی تولید کننده با مشکلی مواجه شود دادگستری به آن ورود کرده و بهترین تصمیم را اتخاذ میکند.