دیجیتالسازی پستهای برق استان های خراسان با انعقاد قرارداد اتوماسیون و دیجیتالسازی پست ۱۳۲ کیلوولت «بیدک» در استان خراسان شمالی روز پنجشنبه در حاشیه هفدهمین نمایشگاه بینالمللی صنعت برق (قدرت و الکترونیک) کلید خورد.
به گزارش پایگاه خبری امیدرسان، انعقاد این قرارداد در حاشیه هفدهمین نمایشگاه بینالمللی صنعت برق (قدرت و الکترونیک) در مشهد بین شرکت برق منطقهای خراسان با یک شرکت دانش بنیان در این منطقه انجام شده است.
مدیر عامل شرکت برق منطقهای خراسان در حاشیه مراسم انعقاد این قرارداد در جمع خبرنگاران ضمن تشریح ویژگیهای پستهای دیجیتال گفت: صنعت برق متکی به تکنولوژی و قابلیتهای بالا و توانمندیهای خاص است و متناسب با شرایط و زمان باید سطح فناوری در آن را در صنعت برق ارتقا داد.
حسین محمودی با بیان اینکه صنعت برق در کشور ما همتا با صنایع دنیا است، اظهار کرد: امروز تجهیزات ما با دنیا قابل رقابت بوده و البته باید در این حوزه به روز باشیم، در این راستا صنعت برق از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان استفاده میکند و برای استفاده از تکنولوژی روز و بومی سازی میتوان به این شرکتها متکی بود.
وی با اشاره به کاربرد پستهای دیجیتال و نقش آن در کاهش هزینه و زمان اجرای پروژه های صنعت برق ادامه داد: باید سطح تجهیزات صنعت برق را ارتقا و زمان اجرا را کاهش دهیم و با کمک شرکتهای دانش بنیان و استفاده از فناوری ایجاد پست دیجیتال میتوانیم به این موفقیت دست یابیم.
مدیر عامل شرکت برق منطقهای خراسان گفت: تجهیزات پست دیجیتال و فناوری آن در کشور وارد شده است، در این شرکت نیز برای اولین بار در کشور با ایجاد پست دیجیتال هزینه و زمان به شدت کاهش خواهد یافت.
در هفدهمین نمایشگاه بینالمللی صنعت برق (قدرت و الکترونیک) در مشهد در کنار ارائه آخرین دستاوردهای صنعت برق ، فن بازار منطقهای تخصصی صنعت انرژی استان خراسان، سومین رویداد ایده پردازی و فرهنگ سازی مدیریت مصرف برق و مباحث پیرامون توسعه انرژیهای تجدیدپذیر مورد توجه قرار گرفته است.
این نمایشگاه تا روز هفتم دی ماه جاری همه روزه از ساعت ۱۶ تا ۲۱ پذیرای علاقه مندان و بازدیدکنندگان خواهد بود.
شرکت برق منطقه ای خراسان مسئولیت استان های خراسان شمالی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی را بر عهده دارد. کل پستهای شبکه انتقال و فوق توزیع در استانهای خراسان ۲۰۵ پست، کل ترانس های شبکه خراسان به استثنای پستهای اختصاصی ۳۰۴ دستگاه به ظرفیت ۱۴ هزار و ۷۳۵ مگاولت آمپر است.