مدرسه یک کلاسه شهید «واحدی» روستای «آغبلاغ هِژَبری» در دور افتادهترین نقطه بخش نظرکهریزی شهرستان هشترود و به صورت پایلوت کشوری توسط وزیر آموزش و پرورش و استاندار آذربایجانشرقی افتتاح شد.
به گزارش پایگاه خبری امیدرسان، فرماندار هشترود در آیین افتتاح این مدرسه مشارکتی گفت: این مدرسه توسط «حاج اکبر ابراهیمی» و با مشارکت ادارهکل نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس آذربایجانشرقی احداث شد.
«فرید قشلاقی» با بیان اینکه برای احداث این مدرسه ۵۴ متری ۱۲ میلیارد ریال هزینه شده است، اضافه کرد: با احداث این مدرسه، مدارس کانکسی بالای هفت نفر دانشآموز در منطقه برچیده شد.
وی اظهار کرد: متاسفانه سه مدرسه کانکسی زیر هفت نفر دانشآموز هم در این منطقه وجود دارد که احداث مدارس این روستاها، مشارکت خیران را میطلبد.
به گفته وی در ۲ سال گذشته پنج پروژه با ۹ کلاس درس در این منطقه افتتاح شده است و سه پروژه با ۱۳ کلاس درس و ۱۴۰ میلیارد ریال هزینه در دهه فجر امسال افتتاح میشود.
«قشلاقی» این را هم بیان کرد: ۶ پروژه هم با ۲۶ کلاس درس و ۳۰۰ میلیارد ریال سرمایهگذاری در دست اجراست و در سایه توسعه عدالت آموزشی در دولت چهاردهم امیدواریم تا فضاهای آموزشی این شهرستان بیش از پیش بهبود یابد.
به گزارش ایرنا «حمیدرضا خان محمدی» معاون وزیر آموزش و پرورش همزمان با پنجم آذرماه و سالروز تاسیس سازمان بسیج مستضعفان، دستور آغاز اجرای نهضت محرومیتزدایی از فضاهای آموزشی در دولت چهاردهم را اعلام کرد.
اجرای این طرح در حقیقت در سایه تاکید رییسجمهور و با تکیه بر تفکر بسیجی آغاز شد و از آنجایی که سطوح محرومیتزدایی در استانها یکسان نیست، مشکلات این بخش با شکلدهی جریانهای مردمی حل میشود.
ضمن توجه به اینکه توسعه عدالت آموزشی و محرومیتزدایی از فضاهای آموزشی اولویتدار، کاهش تراکم کلاسهای دولتی بالای ۳۵ نفر بر اساس جدول ۲۰ ماده ۸۷ قانون برنامه هفتم پیشرفت، افزایش سرانه فضای آموزشی مناطق بحرانی زیر سه مترمربع به ازای هر دانشآموز و توسعه مشارکتهای مردمی و دستگاههای دولتی و نهادهای عمومی و بنگاههای اقتصادی در چارچوب مسئولیتهای اجتماعی و افزایش مشارکت خیران مدرسهساز از اهداف اصلی آن است.
تاکید رییسجمهور به محرومیتزدایی از فضاهای آموزشی
شخص رئیسجمهور به موضوع مهم محرومیتزدایی از فضاهای آموزشی کشور توجه ویژه دارد و ورود شخص اول اجرایی کشور به موضوع زدودن غبار محرومیت از کالبد نظام تعلیم و تربیت، یک فرصت تاریخی است.
دکتر پزشکیان از ابتدای دولت چهاردهم بر ضرورت محرومیتزدائی از فضاهای آموزشی کشور تاکید کرد که به دنبال آن در جلسات مختلف ضمن تبیین موضوع دستورالعمل نهضت محرومیتزدائی از فضاهای آموزشی تنظیم، و این طرح پنجم آذرماه و همزمان با روز تاسیس بسیج در منطقه کمتر توسعهیافته «کلات» به صورت آزمایشی آغاز به کار کرد.
عدالت آموزشی از اولویتهای دولت چهاردهم است
وزیر آموزش و پرورش نیز صبح روز هفتم آذرماه و در آئین تجلیل از خیر مدرسهساز و افتتاحیه مدرسه «وکیلی» در نیشابور گفت که «محرومیت زدایی، کیفیتبخشی و عدالت آموزشی از سیاستها و اولویتهای اصلی دولت چهاردهم است».
به گفته «علیرضا کاظمی» رئیسجمهور با تشکیل کمیته محرومیتزدایی و عدالت آموزشی، تقریباً هر هفته با آموزش و پرورش نشستهای تخصصی برگزار میکند و این نشاندهنده اهمیت آموزش و پرورش در دولت چهاردهم است.