خبر خوب حوزه سلامت | درمان رایگان مبتلایان به سرطان پستان در طرح غربال‌گری مناطق محروم

رئیس پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی از غربال‌گری، تشخیص و درمان رایگان زنان مبتلا به سرطان پستان در طرح‌های جهادی این پژوهشکده خبر داد و گفت: بیماران شناسایی‌شده در طرح‌های غربالگری رایگان پژوهشکده در مناطق محروم و نیازمند درمان به پلی‌کلینیک فوق‌تخصصی پژوهشکده ارجاع داده می‌شوند تا رایگان تحت درمان قرار گیرند.

به گزارش پایگاه خبری امیدرسان، رامین صرامی درباره اقدامات پژوهشکده معتمد برای غربال‌گری، تشخیص و درمان سرطان پستان گفت: سرطان پستان، شایع‌ترین سرطان در میان زنان و یکی از مهم‌ترین عوامل مرگ‌ومیر ناشی از سرطان است. تشخیص زودهنگام می‌تواند به درمان سریع‌تر، کم‌هزینه‌تر و کاهش چشمگیر میزان مرگ‌ومیر کمک کند.

صرامی ضمن توضیح درباره برنامه‌های این پژوهشکده برای درمان بیماران شناسایی‌شده در غربال‌گری‌ها توضیح داد: یکی از اهداف ما ارائه خدمات درمانی رایگان به بیماران شناسایی‌شده در مناطق محروم است؛ در این راستا تمام بیماران شناسایی‌شده در طرح‌های غربال‌گری رایگان پژوهشکده در مناطق محروم که نیازمند درمان هستند به پلی‌کلینیک فوق‌تخصصی پژوهشکده ارجاع داده می‌شوند تا به صورت رایگان، درمان شوند.

وی در ادامه به برنام‌های مختلف این نهاد برای شناسایی بیماران مبتلا به سرطان پستان اشاره کرد و افزود: پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی هم به روال سال‌های گذشته از ابتدای امسال برنامه‌های گسترده‌ای را در شهرهای مختلف کشور اجرا کرده است. این برنامه‌ها شامل آموزش، غربال‌گری و پویش‌های آگاهی‌بخشی بوده‌اند که گام مهمی در ارتقای سلامت جامعه بانوان و پیشگیری از سرطان پستان است. ما در ماه اکتبر (مهر، آبان)، ششمین پویش سراسری سرطان پستان را اجرا کردیم که این پویش از ۱۰ مهر تا ۱۰ آبان‌ با همکاری نهادهایی مانند صدا و سیما، شهرداری، هلال احمر و سازمان‌های دیگر در ۲۲ محله تهران برگزار شد.

هدف این پویش ارتقای آگاهی بانوان، غربال‌گری رایگان و تشخیص زودهنگام سرطان پستان بود. استقبال بانوان تهران در ششمین طرح غربال‌گری سرطان پستان پزوهشکده معتمد سبب شد تا میزان خدمت ارائه شده در این پویش نسبت به سال گذشته ۳۳۰ درصد افزایش یابد.

رئیس پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی ادامه داد: نکته قابل توجه این که تبلیغات پویش سراسری غربالگری سرطان پستان امسال هم‌زمان با برگزاری نماز جمعه در ۲۷ مهرماه آغاز و در این پویش۱۰ هزار بروشور آموزشی در میان نمازگزاران توزیع شد، همچنین غربال‌گری سرطان پستان معتمد در تاریخ ۱۱ آبان ۱۴۰۳، هم‌زمان با برگزاری نماز جمعه، مقابل درهای ورودی بانوان به دانشگاه تهران اجرا شد. این برنامه شامل معاینه و مشاوره رایگان با استقرار اتوبوس‌های سیار هلال احمر برای ارائه خدمات غربال‌گری بود. استقبال بانوان به حدی بود که برنامه از ساعت ۹ صبح تا ۱۵ ادامه یافت.

درمان رایگان مبتلایان به سرطان پستان در طرح غربال‌گری مناطق محروم

صرامی افزود: از دیگر اقداماتی که در راستای پویش سراسری سرطان معتمد به مناسبت ماه جهانی آگاهی‌بخشی در خصوص سرطان پستان انجام شد، غربال‌گری رایگان بانوان در میدان‌های مختلف تهران بود و متعاقب آن برنامه، طرح غربال‌گری مشابهی دهم آبان‌ماه در میدان آزادی تهران برگزار شد. این برنامه نیز که با همکاری هلال‌احمر اجرا شد، با خدمات رایگان معاینه و مشاوره همراه بود.

کلینیک پژوهشکده معتمد نیز طی روزهای ۲۱ تا ۲۵ مهرماه جهت انجام معاینات رایگان پذیرای عموم بانوان تهرانی بود، هم‌زمان با هفته سلامت نیز غرفه مشاوره، پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان پستان در پارک لاله برپا شد که در آن خدمات مشاوره‌ای و آموزشی گسترده‌ای را در حوزه سرطان پستان ارائه کردیم.

صرامی در پاسخ به این پرسش که آیا برنامه‌های غربالگری پژوهشکده سرطان معتمد منحصر به تهران است؟ گفت: با وجود مشکلات و هزینه‌های بالا، برنامه‌های غربال‌گری رایگان سرطان پژوهشکده با اولویت مناطق کمتر برخوردار در شهرستان‌های مختلف اجرا می‌شود.

وی گفت: بر همین اساس اخیرا در استان قزوین خدماتی از جمله ویزیت رایگان جراح و متخصص زنان، مشاوره، سونوگرافی و ماموگرافی به بانوان منطقه ارائه شد. متخصصان پژوهشکده شامل فوق‌تخصص آنکولوژی، فوق‌تخصص جراح پستان، رادیولوژیست، متخصص زنان و کارشناسان مامایی نیز با حضور در ملارد استان البرز هم اقدام به معاینه بیماران، انجام سونوگرافی، ماموگرافی و بررسی سرطان‌های شایع بانوان کردند که شامل ۱۵۹ مورد ویزیت متخصص زنان، ۶۵ مورد ویزیت جراحی، ۳۳ نمونه‌گیری پاپ‌اسمیر و ۳۷ سونوگرافی بود.

رئیس پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی از برنامه‌های ویژه این مرکز برای آموزش و غربال‌گری بانوان شاغل خبر داد و گفت: در این راستا بانوان شاغل در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن بهره‌‍مندی از معاینات تخصصی در خصوص خودمراقبتی، اصول زندگی سالم و ضرورت مراجعات منظم برای تشخیص به موقع سرطان آموزش دیدند.

امیدرسان، رسانه امیدبخش

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا