مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: هم اکنون ۴۶۸ نیروگاه خورشیدی ویژه چاههای کشاورزی در استان با ظرفیت ۳۰ مگاوات به شبکه سراسری برق متصل است.
به گزارش پایگاه خبری امیدرسان، علیرضا خدابنده روز سهشنبه افزود: برنامهریزی شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی در حوزه انرژی تجدیدپذیر در چهار بخش طبقهبندی شده است که بخش اول مربوط به حوزه خانگی ویژه متقاضیان عادی و ویژه مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در قالب نیروگاههای تجدیدپذیر حمایتی است..
وی اضافه کرد: خراسان رضوی از حیث نصب نیروگاه خورشیدی برای بخش خانگی در کشور رتبه نخست را دارد و از شرایط بهتری نسبت به استانهای دیگر برخوردار است و از این محل تاکنون نیروگاه خورشیدی به ظرفیت ۱۰ مگاوات در بخش خانگی استان نصب و به شبکه سراسری برق متصل شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی، گفت: طبق برنامه ریزی انجام گرفته در استان قرار است تا خرداد ماه سال ۱۴۰۴ که اوج بار در شبکه برق استان است، حدود سه هزار چاه کشاورزی در خراسان رضوی به نیروگاه خورشیدی به ظرفیت ۱۲۰ مگاوات متصل شوند و در این راستا تاکنون ۴۶۸ نیروگاه خورشیدی ویژه چاه کشاورزی با ظرفیت ۳۰ مگاوات به شبکه سراسری برق متصل شده است.
خدابنده اظهار کرد: در حوزه صنعت با رایزنیهای انجام گرفته در خراسان رضوی، برخی از صاحبان صنایع نسبت به نصب پنل خورشیدی روی پشت بامها سولهها یا در عرصه زمینهایی که به واحد تولیدی آنها اختصاص یافته است، اقدام کردهاند که امیدواریم با استقبال بیشتر صاحبان صنایع استان در این بخش حدود ۳۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در این بخش به شبکه سراسری برق متصل شود.
وی ادامه داد: تکلیف قانونی در حوزه ادارات و دستگاههای اجرایی آن است که باید معادل ۲۰ درصد از مصارف انرژی خود را در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر سرمایه گذاری کنند و کمیته انرژی استانداری خراسان رضوی این موضوع را پیگیری کرده و گشایش های خوبی نیز در این زمینه رخ داده است که مربوط به تخصیص زمین، تخصیص اعتبار و موضوعات مساه آن میشود،.
وی اظهار امیدواری کرد که دستگاههای اجرایی خراسان رضوی با عمل به تکالیف قانونی خود در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر بتوانند حول و حوش ۲۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر را به شبکه برق متصل کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: سرمایهگذارانی نیز مایل به سرمایهگذاری در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر هستند که این موضوع در نشستهای مربوطه در استانداری با حضور همه ادارات ذیربط مطرح میشود و مورد بحث و بررسی قرار میگیرد که امیدواریم در این بخش نیز نیروگاه خورشیدی به ظرفیت ۱۰۰ مگاوات در استان نصب و به شبکه سراسری برق متصل شود
شایان ذکر است: شرکت توزیع برق خراسان رضوی یک میلیون و ۵۰۰ هزار مشترک در این استان به جز شهرستان های مشهد و طرقبه شاندیز را زیر پوشش دارد که مربوط به بخشهای خانگی، صنعتی، کشاورزی، اداری و تجاری هستند.
امیدرسان، رسانه امیدبخش