خبر خوب اقتصادی؛ اختصاص ۱۱,۵۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال‌زایی به فارس توسط بنیاد مستضعفان

مدیر قرض‌الحسنه بنیاد علوی گفت: در مجموع ۱۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال از منابع تسهیلات تکلیفی و منابع بنیاد علوی به حوزه اشتغال‌زایی استان فارس اختصاص یافته است.

به گزارش پایگاه خبری امیدرسان، مراسم تجلیل از دست‌اندرکاران فعال در امر تسهیلات اشتغال‌زایی در فارس با حضور مدیرعامل بانک سینا، معاون اقتصادی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان، و مدیران شعب بانک‌های فعال در تبصره دو قانون بودجه، در شیراز برگزار شد.


محمدمهدی اشراقی در توضیح تسهیلات تخصیص‌ یافته در حوزه اشتغال به استان فارس گفت: ۴ هزار میلیارد ریال از منابع تسهیلات تکلیفی و ۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال از منابع بنیاد به این استان اختصاص یافته است. انتظار می‌رود شبکه بانکی تا پایان سال تسهیلات لازم را به‌موقع پرداخت کند.


وی ادامه داد: بالغ بر هفت هزار طرح اشتغال‌زایی با همکاری بانک‌ها اجرایی خواهد شد و امیدواریم با همراهی مدیران بانکی، این طرح‌ها به نتیجه برسند.


مدیر قرض‌الحسنه بنیاد علوی همچنین بانک سینا را به‌عنوان موفق‌ترین بانک در همکاری با بنیاد علوی در پرداخت تسهیلات معرفی کرد.
اشراقی با اشاره به مأموریت‌های این بنیاد اظهار داشت: بنیاد علوی در سه حوزه اشتغال‌زایی، سلامت و آموزش در ۲۹ استان کشور فعالیت می‌کند.


به گفته وی، مناطق هدف برای اجرای این مأموریت‌ها شناسایی شده‌اند و در حوزه سلامت، خدمات متنوعی در بخش‌های دندان‌پزشکی، چشم‌پزشکی، سلامت زنان و مادران باردار ارائه شده است. در حوزه آموزش نیز اقداماتی برای حمایت از نخبگان و دانش‌آموزان مناطق محروم انجام شده است.


معاون اقتصادی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان نیز گفت: سهمیه بنیاد علوی از اعتبارات تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۳ در فارس شامل ۲۰۶۵ میلیارد ریال و ۱۹۷۵ میلیارد ریال است که با عاملیت ۹ بانک اجرا می‌شود.


وی افزود: در ماه‌های گذشته، ۲۷ درصد از سهمیه اول (۵۵۵ میلیارد ریال) و ۴۱ درصد از سهمیه دوم (۸۱۸ میلیارد ریال) پرداخت شده است.
محمدامیر لطفی‌پور، مجری بنیاد علوی استان فارس، نیز در این مراسم گفت: مشکلات و موانع مردم برای دریافت وام در شهرستان‌ها با حضور مدیران بانک‌ها بررسی و حل‌وفصل شد.


وی افزود: تاکنون حدود سه هزار نفر برای دریافت وام‌های اشتغال خرد، کارگاهی و بنگاهی به بانک معرفی شده‌اند که بیش از هزار نفر وام گرفته و فعالیت خود را آغاز کرده‌اند. پس از دریافت وام، آموزش‌های تخصصی نیز برای ارتقای مهارت‌ها و پیشرفت شغلی این افراد ارائه می‌شود.


لطفی‌پور تصریح کرد: برای اطمینان از اجرای صحیح طرح‌ها، دو مرحله بازدید از پروژه‌ها انجام می‌شود تا مطمئن شویم تسهیلات در جای مناسب هزینه شده‌اند.


وی افزود: در صورت نیاز، بنیاد علوی پشتیبانی‌های لازم مانند مشاوره تخصصی، اتصال به شبکه‌های توزیع و فروش یا زنجیره‌های تأمین را فراهم می‌کند و تا دستیابی به سوددهی مطلوب طرح، حمایت‌های خود را ادامه می‌دهد.

امیدرسان، رسانه امیدبخش

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا