به گزارش پایگاه خبری امیدرسان، آیین رونمایی از سامانه های اطلاعاتی بنیاد علوی با حضور دکتر حسین دهقان رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، محمود عسکری آزاد رئیس هیئت مدیره و سرپرست بنیاد علوی و مدیران عالی بنیاد مستضعفان و بنیاد علوی طی آئینی برگزار شد.
رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در آئین رونمایی از سامانه های اطلاعاتی بنیاد علوی گفت: ایجاد و پیاده سازی این سامانه بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است که می تواند مجموعه ای افتخارآمیز و الگویی برای استفاده در سطح کشور و بلکه معرفی در سطح بین المللی باشد.
دهقان با تاکید بر استقاده از تجارب موفق در زمینه توانمندسازی محرومان و محرومیت زدایی افزود: از تجربیات افراد خبره و موفق در زمینه های کارآفرینی و اشتغال زایی که زمانی بر مستند امور بودند استفاده کنید و از این طریق شبکه های علاقه مند به مبانی انقلاب اسلامی و آبادانی ایران عزیز را تقویت کنید.
رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی عنوان داشت: باید از لایه های اولیه عبور کرد و نتایج و محصول این فعالیت ها که همانا پیشرفت و جامعه محور شدن است را برداشت کرد.
برای بلوغ و رشد این موضوع کار کنید، پیگیری شود و مشارکت های اجتماعی را جلب و هدایت کنید.
وی اعاده هویت، امید آفرینی و آینده نگری را بسیار با اهمیت بر شمرد و تاکید کرد: امید مهمترین موتور محرک فرد و جامعه در مسیر پیشرفت است. روستایی که فاقد هویت باشد از خصیصههای روستا بودن فاصله دارد و ساکنان آن به منزله میهمانانی تلقی میشوند که احساس خاصی نسبت به آن نداشته و تمایلی به حل مسائل آن نشان نمیدهند، کمک کنید این هویت به روستاها بازگردد.
دهقان تصریح داشت: در ایجاد طرح های اشتغال زایی و توسعه کسب و کارها، توجه جدی به حوزه تامین منابع انرژی به خصوص آب و برق داشته باشید و این موارد را در فعالیت هایتان ببینید. آموزش، پیگیری و پایش پایداری سیستم را با قوت دنبال کنید به نحوی که در طول زمان ارتقاء یابد.
رئیس هیئت مدیره بنیاد علوی نیز در سخنانی با اشاره به اصلاح فرآیندها و مكانيزه كردن فعاليت ها گفت: نتایج مطلوب و ایده آل زمانی عاید سازمان می گردد که ورودی ها به درستی و با دقت ثبت و ضبط شوند تا بتوان از آن ها در زمان لزوم بهره برداری کرد.
به همین دلیل بایستی از روش مکانیزه کردن فرآیندهای سازمانی استفاده کرده تا بهترین نتیجه را در این زمینه دریافت کنیم.
عسکری آزاد افزود: با توجه به حجم فعالیت ها و گستره اقدامات بنیاد علوی در سراسر کشور؛ ثبت، نظارت و کنترل فعالیت های انجام شده از اهمیت بسزایی برخوردار است و این سامانه ها نقش اساسی در شفافیت اقدامات خواهد داشت.
سرپرست بنیاد علوی با تاکید بر انجام این پروژه مهم در بنیاد علوی تصریح داشت: تحقیق، طراحی و برنامه نویسی این اقدام مهم در بنیاد علوی انجام شده است که برنامه ای جامع و کامل از لحاظ فنی و اجرایی در سطح کشور می باشد.
وی عنوان کرد: 2373 منطقه هدف در این سامانه تعرف شده است که بنیاد علوی در 331 شهرستان و 2166 روستا تا کنون جهت انجام اقدامات در حوزه توانمند سازی محرومان و محرومیت زدایی ورود کرده است.
عضو هیئت امناء بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی با اشاره به حضور 52 مجری برنامه های بنیاد علوی در سراسر کشور اظهار داشت: 52 مجری و 339 تسهیلگر بنیاد علوی در 203 محله شهری بیش از 75000 طرح اشتغال زایی را پیش خواهند برد که تا این لحظه بیش از 111000 متقاضی، درخواست های خود را از طریق تسهیلگران در سامانه ثبت و ضبط کرده اند و فرآیند رسیدگی آغاز و در حال انجام است.
این مراسم با حضور دکتر دهقان رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، عسکری آزاد رئیس هیئت مدیره و سرپرست بنیاد علوی، سیامک ره پیک رئیس اداره کل بازرسی و رسیدگی به شکایات بنیاد مستضعفان، محسن مردعلی جانشین مدیرعامل و عضو هیئت مدیره بنیاد علوی و بهمن علی بخشی روابط عمومی بنیاد علوی و مدیران عامل موسسات تابعه بنیاد علوی برگزار شد.