به گزارش پایگاه خبری امیدرسان، فرزاد پارسا معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه کردستان:
برای ترمیم و بازسازی خوابگاه دیار و ۲ خوابگاه فرشتگان یک، حدود پنج میلیارد تومان هزینه در قالب طرح ارتقای صندوق رفاه منوط به انعقاد تفاهمنامه با صندوق اختصاص یافته است.
کار تعویض موکت، نقاشی، تعویض تختهای شکسته و لکهگیری ۱۸ خوابگاه دانشگاه کردستان با ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار در حال انجام است.
آشپزخانه مرکزی دانشگاه کردستان با برآورد هزینه ۱۳۰میلیون تومان در حال مرمت و بازسازی است.
همچنین برای سلف سرویس مرکزی دانشگاه چهار عدد کولرگازی به مبلغ ۳۷۰ میلیون تومان خریداری شده است، ضمن اینکه مشکل دفع فاضلاب خوابگاه مرکزی نیز در دستور کار قرار دارد.
خبر خوب: مادر مشهدی پس از 5 سال تحمل سختی صاحب 5 فرزند شد
دانشگاه کردستان در سال ۱۳۵۳ کار خود را با عنوان دانشسرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و در ادامه به عنوان یکی از پردیسهای دانشگاه رازی کرمانشاه درآمد و در سال ۱۳۷۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان «دانشگاه کردستان» به رسمیت شناخت.
دانشگاه کردستان اکنون هشت دانشکده شامل زبان و ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی، علوم پایه، کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی، هنر و معماری، علوم پایه و فنی – مهندسی بیجار است و در حال حاضر ۱۱ هزار و ۲۰۰ دانشجو در ۵۶ رشته کارشناسی، ۱۱۴ رشته کارشناسی ارشد و ۳۰ رشته دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
این دانشگاه با پذیرش بیش از ۶۰۰ دانشجوی خارجی توانسته است در بعد بین المللی هم حرفهایی برای گفتن داشته باشد.