خبر خوب آستان قدس رضوی؛ اتمام و بهره‌برداری ۵ کیلومتر از پروژه بزرگراه سنگان – تربت حیدریه 

مدیرعامل شرکت آب و خاک قدس رضوی از اتمام و بهره‌برداری ۵ کیلومتر از قطعه اول باند دوم بزرگراه سنگان – تربت حیدریه خبر داد. 

به گزارش پایگاه خبری امیدرسان، این پروژه، که نقش کلیدی در حمل‌ونقل منطقه و معادن سنگ‌آهن سنگان دارد، با چالش‌هایی مانند تأمین اعتبار روبه‌روست و بهره‌برداری کامل از این محور تا سال ۱۴۰۴ پیش‌بینی شده است. 
سیدعلی اکبر موسوی، مدیرعامل شرکت آب و خاک قدس رضوی اعلام کرد: قطعه اول باند دوم بزرگراه سنگان – تربت حیدریه، به طول 18 کیلومتر می باشد که حد فاصل سه‌راه نشتیفان تا برآباد به طول 5 کیلومتر تکمیل گردیده و درحال بهره‌برداری می باشد.

چالش‌های تأمین اعتبار

وی افزود: سال گذشته نیز تکمیل و تحویل 7 کیلومتر از قطعه مذکور انجام و به بهره برداری رسیده است. 
وی تصریح کرد:در صورت تخصیص منابع مالی لازم، پیش‌بینی می‌شود که باقی‌مانده این قطعه در سال آینده تکمیل شود.

مدیرعامل شرکت آب و خاک قدس رضوی در خصوص موانع تکمیل پروژه اظهار داشت:مشابه سایر پروژه‌های عمرانی، عمده‌ترین مانع ما در این پروژه نیز کمبود نقدینگی و عدم تخصیص به‌موقع اعتبارات است. با این حال پیگیری های مستمر از سوی نماینده محترم مردم شریف خواف و رشتخوار در این خصوص در حال انجام می باشد و در این راستا کارفرما تلاش دارد منابع مالی لازم را از محل مطالبات پروژه‌های عمرانی و آورده شرکت ایمیدرو، بعنوان سرمایه گذار 50 درصد پروژه، تأمین کند.
وی تأکید کرد که زمان‌بندی تکمیل پروژه به تخصیص و پرداخت منابع وابسته است و در صورت همکاری نهادهای مرتبط، بهره‌برداری نهایی تا سال ۱۴۰۴ انجام خواهد شد.

تأثیرات اقتصادی و اجتماعی پروژه

وی درباره اهمیت این بزرگراه گفت: با توجه به اینکه بزرگ‌ترین معادن سنگ‌آهن شرق کشور در منطقه سنگان واقع شده است، این پروژه نقش مهمی در تسهیل حمل‌ونقل سنگ‌آهن و کاهش مصرف سوخت خواهد داشت. همچنین، این مسیر می‌تواند به کاهش ترافیک و بهبود حمل‌ونقل جاده‌ای منطقه کمک شایانی نماید.

چشم‌انداز آینده

مدیرعامل شرکت آب و خاک قدس رضوی در پایان با اشاره به آینده پروژه گفت: این پروژه نه تنها در بهبود زیرساخت‌های حمل‌ونقل منطقه نقش حیاتی ایفا می‌کند، بلکه می‌تواند الگویی برای سایر پروژه‌های عمرانی در کشور باشد. ما امیدواریم که با تخصیص به‌موقع اعتبارات، بتوانیم این طرح را در سال ۱۴۰۴ به‌طور کامل به بهره‌برداری برسانیم.

امیدرسان، رسانه امیدبخش

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا