مدیرعامل مؤسسه آموزش، مهارت و پرورش علوی از ارائه بیش از 350 ساعت آموزش حضوری و مجازی به100 هزار دانشآموز در مناطق هدف بنیاد علوی خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری امیدرسان، سید محمد بطحایی، در دیدار با معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، ضمن اشاره به برنامههای بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی برای ارتقای عدالت آموزشی و تقویت بنیه علمی دانشآموزان گفت: این آموزشها با حضور اساتید برتر و مجرب کشور در قالب طرح تقویت بنیه علمی به دانشآموزان مناطق هدف ارائه میشود.
بطحایی با تأکید بر اهمیت توانمندسازی و ارتقای عدالت آموزشی در بیش از 300 منطقه هدف، خاطرنشان کرد: یکی از اولویتهای آموزشی این بنیاد، آموزش مهارتآموزی و کارآفرینی به دانشآموزان است.
وی همچنین از شناسایی و حمایت از 5 هزار دانشآموز مستعد در این مناطق به عنوان یکی دیگر از برنامههای بنیاد علوی یاد کرد.
مدیرعامل مؤسسه آموزش، مهارت و پرورش علوی موفقیت این طرحهای آموزشی را منوط به همکاری و مشارکت مؤثر وزارت آموزش و پرورش و ادارات کل استانها دانست و افزود: به لطف خدا تعاملات و هماهنگیهای خوبی در این خصوص ایجاد شده است.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش نیز در این نشست از برنامههای بنیاد علوی در جهت تحقق عدالت آموزشی استقبال کرد و گفت: این برنامهها در راستای مطالبات مقام معظم رهبری برای اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است.
سید مصطفی آذرکیش، با اشاره به طرحها و برنامههای بنیاد علوی برای ارتقاء عدالت آموزشی و پرورشی گفت: تضمین دسترسی همگانی به آموزش و پرورش یکی از مؤلفههای مهم توسعه است و بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی میتواند در این زمینه نقشی کلیدی ایفا کند.
آذرکیش افزود: برنامههای بنیاد علوی در راستای ارتقای دانش و معرفت معلمان، مکمل برنامههای مرتبط با عدالت آموزشی در مناطق هدف است.
وی ضمن استقبال از آغاز همکاریهای مشترک تأکید کرد: حوزه سیاستگذاری آموزش و پرورش حامی برنامههای بنیاد علوی در مناطق هدف بوده و آمادگی داریم تا برای اجرای دقیق این برنامهها، نشستها و کارگروههای آموزشی مشترکی را با حضور مدیران آموزش و پرورش برگزار کنیم.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر ارتقای توان مهارتی و کارآفرینی خاطرنشان کرد: بنیاد مستضعفان در همین راستا برنامهریزی هوشمندانهای داشته است.
بنیاد علوی، به عنوان یکی از نهادهای وابسته به بنیاد مستضعفان، با تمرکز بر ترویج عدالت آموزشی، در سالهای اخیر همکاریهای متعددی با وزارت آموزش و پرورش در مناطق محروم داشته است. این همکاریها در راستای تحقق اهداف سند تحول بنیادین و به منظور توسعه زیرساختها و ارتقاء کیفیت آموزشی در مناطقی که به منابع کمتری دسترسی دارند، شکل گرفته است.