خبر خوب پزشکی؛ تامین نیاز آزمایشگاه‌ها با کیت‌های تشخیصی سلولی ساخت ایران

خبر خوب/تامین نیاز آزمایشگاه‌ها با کیت‌های تشخیصی سلولی و مولکولی ایران‌ساخت

متخصصان یک شرکت فناور که در زمینه مهندسی ژنتیک و سلولی فعالیت می‌کند موفق شده‌اند طیف وسیعی از کیت‌های تشخیص و استخراج، محیط‌های کشت و فرآورده‌های تحقیقاتی در حوزه سلولی و مولکولی را تولید کنند.

به گزارش پایگاه خبری امیدرسان جناب آقای فاضل گرجی پور مدیر عامل شرکت زیست فرآورد قشقایی با اشاره به فعالیت تخصصی در حوزه ژنتیک و تولید پروتئین های نوترکیب و آنتی بادی های با کاربرد تحقیقاتی ،تشخیصی و درمانی بیان کرد:

با توجه به چیستی بین رشته ای فناوری های زیستی ، فعالیت های ما با حوزه های مختلفی همچون زیست مواد و نانو مواد ، درمان های سلولی ، دارورسانی هوشمند و سنسور های زیستی گره خورده است .

این فعال فناور با اشاره به تولید انواع کیت‌های تشخیصی و استخراج سلولی و مولکولی ادامه داد:

 متخصصان این شرکت از ابتدا فعالیت های تولیدی خود را بر تولید کیت های سنجش سایتوکاین ها و بیومارکرها بر اساس الایزا بنا نهادند و در ادامه محصولاتی مانند کیت سنجش مرگ سلولی به روش فلوسیتومتری راوارد بازار کردند.

 در دوران پاندمی کرونا، شرکت ما جزو اولین مجموعه هایی بود که آنتی‌ژن‌های اسپایک ویروس کرونا را به صورت نوترکیب در میزبان های سلولی پستانداران تولید کردیم.

این آنتی ژن ها ماده موثره واکسن های نوترکیب و همچنین قسمت RBD آن به عنوان آنتی ژن کیت های سنجش آنتی بادی برای بررسی ایمنی زایی واکسن کاربرد دارد.

آقای گرجی پور با اشاره به تولید و عرضه محصولات سلولی و زیستی ادامه داد:

درحال حاضر همه ی محلول های بیوشیمیایی ، کشت سلول، کیت های مولکولی، استخراج اسیدهای نوکلئیک، آنتی بادی ها، پروتئین های نوترکیب و کیت های بر پایه ایمونواسی در این مجموعه در دست تولید هستند.

همچنین کیت سنجش رهایش اینترفرون گاما برای تشخیص عفونت با عامل بیماری سل (مایکوباکتریوم توبرکلوز) که با عنوان IGRA نیز شناخته می شود در شرکت در فاز تحقیق و توسعه قرار دارد.

این کیت با توجه به اهمیت تشخیص افتراقی سریع در جمعیت در معرض سل با توجه به بحران جابجایی های جمعیتی در کشورهای اطراف و به ویژه همسایه های شرقی، که جزو نواحی با شیوع بالای سل هستند، از اهمیت ویژه ای برخوردار است و باعث کنترل شیوع این بیماری واگیردار تنفسی می شود.

علاوه بر آن آقای گرجی پور نیز با اشاره به فرآیند تولید و تجاری سازی کیت تشخیص و سنجش میزان آفلاتوکسین M1 در محصولات لبنیاتی گفت:

با توجه به افزایش هزینه‌ها به دلیل افزایش نرخ ارز، بررسی آلودگی با این ماده سمی در فرآیند تولید به دقت انجام نمی‌گیرد.

 همچنین میزان بیش از مجاز آن در مواد لبنی می تواند مشکلات سلامتی زیادی را برای مصرف کنندگان مواد لبنی به وجود بیاورد.

لذا انجام این تست برای تعیین سلامت مواد لبنی اهمیت اساسی در حفظ سلامتی جامعه دارد.

این آقای فعال در حوزه فناوری با اشاره به فعالیت شرکت در زمینه های تحقیقاتی و آزمایشگاهی بیان کرد:

آزمایشگاه سنجش سیتوکین ها، سنجش استرس اکسیداتیو و همینطور کشت سلول به مطالعه زیست سازگاری و سمیت سلولی زیست مواد و نانومواد وارد این زمینه شد.

در حال حاضر طیف گسترده ای از خدمات توسط این شرکت عرضه می شود که شامل مطالعات سلولی، سنجش استرس اکسیداتیو، مطالعات بافتی، سنجش سیتوکین ها و بررسی بیان پروتئین‌ها است.

امیدرسان، رسانه امیدبخش

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا