به گزارش پایگاه خبری امیدرسان، مدیر دپارتمان بازاریابی و ترویج گردشگری بینالمللی وزارتخانهی میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، از اجرای چهار برنامه تور آشنایی تحت عنوان «پروژه سلام ایران» خبر داد که در پی آن، ۲۰ اینفلوئنسر جوان چینی قرار است از ایران بازدید کنند.
مسلم شجاعی توضیح داد که «پروژه سلام ایران» شامل چهار زمینه کلیدی طبیعت و تنوع اقلیمی، میراث تاریخی و فرهنگی، راه ابریشم و غذاهای محلی در ۱۲ استان ایران طراحی شده است، به گونهای که تجربیات تکراری برای اینفلوئنسرهای چینی ایجاد نشود.
شجاعی خاطرنشان کرد که این ۲۰ اینفلوئنسر چینی که در مجموع بیش از ۶۰ میلیون دنبالکننده در شبکههای اجتماعی دارند، قصد دارند با سفر به نقاط متفاوت ایران، محتوای جذاب و متنوعی تولید کنند.
این سفرها با هدف معرفی پتانسیلها و جاذبههای متنوع ایران به گردشگران چینی برنامهریزی شدهاند.
رئیس دپارتمان بازاریابی و ترویج گردشگری بینالمللی همچنین تأکید کرد که اولین گروه از اینفلوئنسرها با محوریت طبیعت و تنوع اقلیمی، از تاریخ ۲۶ بهمن تا ۳ اسفند، به استانهایی نظیر تهران، هرمزگان و کرمان سفر کرده و از جاذبههایی نظیر پیست اسکی توچال، سواحل خلیج فارس در جزیره قشم، باغ شازده و کویر لوت دیدن کردند.
او در ادامه افزود که دومین گروه با تمرکز بر میراث تاریخی و فرهنگی، از شهرهایی چون کاشان، اصفهان، یزد، و شیراز بازدید کرده و جاذبههایی مانند باغ فین، میدان نقش جهان، عمارت عالیقاپو و تخت جمشید را تجربه نمودند.
این گروه در پایان سفر خود، قبل از بازگشت به چین، از چندین مکان فرهنگی – تاریخی مهم در تهران بازدید کردند.
مسئول بخش بازاریابی و ترویج گردشگری بینالمللی تأکید کرد که برای سومین گروه از تأثیرگذاران چینی که با محوریت جاده ابریشم فعالیت میکنند، بازدید از میراث فرهنگی و تاریخی مرتبط با این مسیر دیدنی برنامهریزی شده است.
این افراد سفر خود را با بازدید از کاخ گلستان و موزه ملی آغاز میکنند و سپس به تجربه غار نمکی و کاروانسرای ده نمک در گرمسار، به علاوه دیدار از آثار تاریخی در شهرهایی مانند سمنان، دامغان، شاهرود و میامی خواهند پرداخت. سپس، مسیر خود را به سمت خراسانرضوی ادامه داده و با بازدید از نیشابور، مشهد و توس، زیباییهای تاریخی و فرهنگی این مناطق را کشف خواهند کرد و در طرقبه نیز از جاذبههای تاریخی و تفریحی بازدید به عمل میآورند.
وی اضافه کرد: چهارمین گروه از اینفلوئنسرهای چینی، که بر گردشگری خوراک متمرکز هستند، پس از ورود به ایران، با فرهنگ غذایی استانهای قزوین، زنجان، گیلان و آذربایجانشرقی آشنا خواهند شد.
شجاعی توضیح داد که انتخاب زمان سفر تأثیرگذاران چینی به ایران به گونهای است که با جشن سال نوی چینی همزمان باشد.
در این پروژه، هدف این بوده که پلتفرمهایی انتخاب شوند که پیش از این، محتوای کمتری درباره ایران منتشر شده و در چین طرفداران بیشتری داشته باشند؛ پلتفرمهایی نظیر تیکتاک، رد و ویبو، که تأثیرگذاران جوان محتوای مرتبط با جاذبههای ایران را در آنها به اشتراک میگذارند.
شجاعی بیان داشت: استانهایی چون تهران، هرمزگان، کرمان، اصفهان، یزد، فارس، قزوین، زنجان، گیلان، آذربایجانشرقی، سمنان و خراسانرضوی، مقاصدی هستند که ۲۰ تأثیرگذار چینی با سفر به آنها، محتوای گردشگری تولید و به اشتراک میگذارند.